Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κοζάνη: Πάνω από 300 κιλά κάνναβης μετέφερε φορτηγάκι - Αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού

Κοζάνη: Πάνω από 300 κιλά κάνναβης μετέφερε φορτηγάκι - Αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού
Το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο είχε κλαπεί από περιοχή της Αττικής τον Οκτώβριο του 2019

Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική επιχείρηση από στελέχη  της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός ατόμου, που μετέφερε πάνω από 303κιλά ακατέργαστης κάνναβης.
Ο οδηγός του οχήματος που επιχείρησαν να ελέγξουν οι αστυνομικοί, τράπηκε σε φυγή και διέφυγε της σύλληψης, εκμεταλλευόμενος το δύσβατο της περιοχής.
Πλέον, ο οδηγός του οχήματος αναζητείται.

Το περιστατικό

Σε περιοχή της Κοζάνης, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Κοζάνης το απόγευμα της Κυριακής 7/8 επιχείρησαν να ελέγξουν Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, του οποίου ο οδηγός, αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, εγκατέλειψε το όχημα, τράπηκε σε φυγή και διέφυγε της σύλληψης.
Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν εντός του αυτοκινήτου, 7 ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν 117 πλαστικές συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 303 κιλών και 330 γραμμαρίων.
Στη συνέχεια της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο είχε κλαπεί από περιοχή της Αττικής τον Οκτώβριο του 2019.

Κατασχέσεις

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης συνολικά κατασχέθηκαν: 303 κιλά και 330 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, το όχημα και οι πινακίδες.
Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης.
kozani2_1.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης