Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι - «Μου ζήτησε να γίνω χριστιανός, μίλησε άσχημα για τον Μωάμεθ»

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι - «Μου ζήτησε να γίνω χριστιανός, μίλησε άσχημα για τον Μωάμεθ»

Ο 22χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος σκότωσε τη 17χρονη Νικολέτα, κρίθηκε προφυλακιστέος

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του, ο 22χρονος Πακιστανός, ο οποίος δολοφόνησε τη 17χρονη Νικολέτα στο Περιστέρι, την 1η Αυγούστου.
Ο 22χρονος μετήχθη εκ νέου σήμερα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, καθώς είχε ζητήσει δυο φορές και είχε λάβει προθεσμία για προετοιμάσει την υπερασπιστική γραμμή, έτσι ώστε και να απαντήσει στο βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει.
Όπως περιέγραψε, την ημέρα του τραγικού συμβάντος, ζήτησε για ακόμα μία φορά από την Νικολέτα να τον βοηθήσει με τα χαρτιά του. Όπως είπε σκέφτονταν να παντρευτούν και κάνουν τον γάμο Ιταλία.
Όμως, «μου ζήτησε να γίνω χριστιανός και εκεί λογομαχήσαμε και η Νικολέτα μίλησε άσχημα για τον Μωάμεθ» και προσέθεσε: «Εκεί της έκανα κεφαλοκλείδωμα από πίσω για ελάχιστα δευτερόλεπτα και της έλεγα «ζήτα συγγνώμη, ζήτα συγγνώμη», μέχρι που είδα τα μάτια της κλειστά και να μην αντιδράει. Νόμιζα ότι λιποθύμησε για αυτό και της έριξε νερό και άναψα τον ανεμιστήρα. Την άφησα έτσι, μάζεψα τα πράγματα μου και έφυγα. Πήγα στη Θεσσαλονίκη για να μείνω μακριά της και την επόμενη ημέρα έμαθα από την τηλεόραση τι έγινε».
Ο νεαρός μάλιστα φέρεται να ανέφερε ότι ντρέπεται να κοιτάξει τη μάνα της Νικολέτας στα μάτια και ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του.
Πάντως, ο 27χρονος αρνήθηκε ότι ζήλευε την Νικολέτα, ενώ ανέφερε ότι το διαμέρισμα στο Περιστέρι το είχε βρει εκείνος και πλήρωναν το ενοίκιο μισό-μισό με τη μητέρα της 17χρονης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης