Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Η απίστευτη ελληνική εφαρμογή (app) που θα διώχνει τα κουνούπια με όνομα.... «ksu-ksu»

Η απίστευτη ελληνική εφαρμογή (app) που θα διώχνει τα κουνούπια με όνομα.... «ksu-ksu»
«Με την εφαρμογή δημιουργείται μια τοπική ασπίδα 3x3 που προστατεύει από τα κουνούπια», τόνισε ο Λαρισαίος προγραμματιστής

Μια ευρηματική και σωτήρια θα προσθέταμε ελληνική εφαρμογή για το κινητό με το όνομα «ksu-ksu» μπορεί να γίνει ο καλύτερος καλοκαιρινός σύμμαχος για την απώθηση των κουνουπιών.
Πρόκειται για εφαρμογή που έφτιαξε ο μόλις 26 ετών προγραμματιστής Χρήστος Αποστόλου.
Μόνο με το κινητό μας, χωρίς φιδάκια, αντικουνουπικά σπρέι και αλοιφές, θα μπορούμε να απομακρύνουμε τα κουνούπια, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο 26χρονος προγραμματιστής σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ.
«Με την εφαρμογή δημιουργείται μια τοπική ασπίδα 3x3 που προστατεύει από τα κουνούπια», τόνισε ο Λαρισαίος προγραμματιστής.

Απωθεί τα κουνούπια μέσω συχνοτήτων

Όπως ανέφερε ο ίδιος το app, με το όνομα «Ksou-Ksou», βασίζεται σε πρόσφατες πενταετείς έρευνες, και απωθεί τα κουνούπια μέσω συχνοτήτων που μπορεί να κυμαίνονται από τα 12 έως και τα 200HZ.
Διευκρίνισε ότι το ανθρώπινο αυτί δεν αντιλαμβάνεται τις συχνότητες αυτές, κι αν από τα 100ΗΖ και πέρα μπορούμε να καταλάβουμε κάτι μπορούμε να κατεβάσουμε την ένταση του κινητού.
«Υπάρχει ποικιλία συχνοτήτων, γιατί υπάρχουν πολλοί εξωγενείς παράγοντες, όπως η θερμοκρασία, η υγρασία, ο αέρας», επισήμανε.
Κι αυτή δεν είναι η μόνη εφαρμογή του Χρήστου Αποστόλου.
«Όλες οι εφαρμογές μου είναι δωρεάν», συμπλήρωσε ο 26χρονος.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης