Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μετρό: Έκτακτες ρυθμίσεις στη Γραμμή 3 - Οι κλειστοί σταθμοί στις 27-28/8

Μετρό: Έκτακτες ρυθμίσεις στη Γραμμή 3 - Οι κλειστοί σταθμοί στις 27-28/8
Oι επιβάτες θα εξυπηρετούνται στο τμήμα Αγ. Μαρίνα – Νίκαια από την προσωρινή λεωφορειακή γραμμή «Χ50 Αγ. Μαρίνα – Νίκαια», στη δημιουργία της οποίας προχώρησε ο ΟΑΣΑ

Κλειστοί θα παραμείνουν οι σταθμοί του Μετρό «ΝΙΚΑΙΑ», «ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ» και «ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ» τόσο σήμερα, Σάββατο 27/8, όσο και την Κυριακή 28/8, και η Γραμμή 3 θα λειτουργεί στο τμήμα «ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ – ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ» , όπως έχει ενημερώσει η ΣΤΑ.ΣΥ.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 3 του Μετρό έχουν τεθεί σε ισχύ, λόγω της διενέργειας δυναμικών δοκιμών από τον επίσταθμο Αγ. Μαρίνας μέχρι το Δημοτικό Θέατρο, στο πλαίσιο της επικείμενης λειτουργίας της επέκτασης της Γραμμής προς Πειραιά.
Έτσι, οι επιβάτες στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα εξυπηρετούνται στο τμήμα Αγ. Μαρίνα – Νίκαια από την προσωρινή λεωφορειακή γραμμή «Χ50 Αγ. Μαρίνα – Νίκαια», στη δημιουργία της οποίας προχώρησε ο ΟΑΣΑ.
Σημειώνεται τέλος πως οι επιβάτες μπορούν να ενημερώνονται αναλυτικά για τους χρόνους διέλευσης των «αεροδρομιακών» συρμών από κάθε σταθμό, καθώς και για τα πρώτα και τελευταία δρομολόγια, στην ιστοσελίδα της ΣΤΑ.ΣΥ. (www.stasy.gr).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης