Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σεισμός 5,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην Κρήτη - Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές

Σεισμός 5,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην Κρήτη - Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές
Ισχυρός σεισμός αναστάτωσε την Κρήτη
Σχετικά Άρθρα

Σεισμός 5,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στην Κρήτη το πρωί της Κυριακής.
Ο σεισμός, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, σημειώθηκε στις 07:13 ώρα Ελλάδος σε θαλάσσιο χώρο στα ανοικτά της Κρήτης.
Το επίκεντρό του εντοπίστηκε στον θαλάσσιο χώρο 30 χλμ. νότια - νοτιοανατολικά της πόλης της Ζάκρου, στον νομό Λασιθίου.
kriti_3.JPG
Δεν αναφέρθηκαν ζημιές


Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές στις περιοχές της νοτιοανατολικής Κρήτης όπου βρισκόταν και το επίκεντρο του σιεμσού, όπως ανέφφερε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 , τόνισε ο δήμαρχος Σητείας, Γ. Ζερβάκης.
Πρόσθεσε ότι σεισμική δόνηση ήταν αισθητή, πάντα υπάρχει μια ανησυχία στους κατοίκους, «αλλά η αλήθεια είναι πως έχουμε συνηθίσει».

Λέκκας: Κανένας λόγος ανησυχίας

Η σεισμική δόνηση ήταν σε θαλάσσιο περιβάλλον αρκετά μακριά από την Ιεράπετρα και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, τόνισε ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ, Ευ. Λέκκας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3.
«Ουσιαστικά μπορεί να πει κανείς πως είναι μετασεισμός του μεγάλου σεισμού που έγινε πριν από μήνες στη νοτιοανατολική Κρήτη πάλι στον ίδιο χώρο», πρόσθεσε και απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνδέεται με το σεισμό στη Σάμο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης