Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μέγαρα: Κατέρρευσε τμήμα γέφυρας - Δύο τραυματίες

Μέγαρα: Κατέρρευσε τμήμα γέφυρας - Δύο τραυματίες
Τραυματίστηκαν δύο χειριστές μηχανημάτων

(upd) Δύο εργαζόμενοι τραυματίστηκαν από την κατάρρευση τμήματος της γέφυρας Καρδατά που βρίσκεται στην παλαιά εθνική οδό στο ύψος της Νέας Περάμου.
Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 20/9 ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη εργασίες συντήρησης και επίσκευής της και μάλιστα, το τμήμα της γέφυρας κατέρρευσε μαζί με τα εκσκαφτικά μηχανήματα που πραγματοποιούσαν τις εργασίες.
Από την πτώση τραυματίστηκαν οι δύο χειριστές μηχανημάτων που συμμετείχαν σε εργασίες για τη συντήρηση και επισκευή της παλιάς γέφυρας που βρίσκεται στον κόμβο Μεγάρων, στο ύψος του 39ου χιλιόμετρου της εθνικής οδού Αθηνών - Κορίνθου.
gefura.JPG
Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική, αστυνομικοί και ασθενοφόρα.
Μάλιστα, ο ένας από τους δύο τραυματίες απεγκλωβίστηκε από τους πυροσβέστες.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν  σε νοσοκομείο και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, βρίσκονται  εκτός κινδύνου.

πσ_4.JPG

Ολυμπία Οδός: Διερευνώνται οι συνθήκες του ατυχήματος στη γέφυρα Καρδατά

"Οι εργασίες κατεδάφισης και ανακατασκευής της γέφυρας έχουν διακοπεί προσωρινά έως ότου διερευνηθούν οι συνθήκες του ατυχήματος", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ολυμπία Οδός, η οποία εύχεται ταχεία ανάρρωση στους δύο εργαζόμενους που τραυματίστηκαν το πρωί από την πτώση τμήματος της γέφυρας.
"Σήμερα το πρωί, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένων εργασιών κατεδάφισης στη γέφυρα Καρδατά στην περιοχή των Μεγάρων, δύο χειριστές μηχανήματος έργου τραυματίστηκαν ελαφρά, όταν ένα μηχάνημα υποχώρησε μαζί με τμήμα της υπό κατεδάφιση πλάκας", αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ολυμπία Οδός.
Πρόσθέτει πως "οι εργασίες κατεδάφισης και ανακατασκευής της γέφυρας έχουν διακοπεί προσωρινά έως ότου διερευνηθούν οι συνθήκες του ατυχήματος".
Ολυμπία Οδός παρακολουθεί την κατάσταση της υγείας τους και εύχεται ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στην εργασία τους", καταλήγει η ανακοίνωση.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης