Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ευρυτανία - εξαφάνιση 48χρονης: Στις έρευνες στη λίμνη των Κρεμαστών ομάδα της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού

Ευρυτανία - εξαφάνιση 48χρονης: Στις έρευνες στη λίμνη των Κρεμαστών ομάδα της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού
Σε εξέλιξη είναι από την Πέμπτη 22/9  οι έρευνες για τον εντοπισμό της αγνοούμενης γυναίκας

Συνδρομή στις έρευνες για τον εντοπισμό της 48χρονης αγνοούμενης στη Λίμνη των Κρεμαστών Ευρυτανίας θα παρέχει κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού.
Πρόκειται για τετραμελές εξειδικευμένο κλιμάκιο του Λιμενικού σε βαθιές καταδύσεις που μεταβαίνει στο σημείο,  ώστε να συμμετάσχει στις έρευνες, μετά από εντολή του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ «Sonar Έμιλυ» του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που παραχωρήθηκε στις αρχές για την διευκόλυνση των ερευνών,  εντόπισε ένα ίχνος σε βάθος 70 μέτρων, το οποίο θα ερευνήσει το τετραμελές κλιμάκιο βατραχανθρώπων της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού.
Παράλληλα, συνεχίζονται και οι έρευνες με φουσκωτά σκάφη της 7ης ΕΜΑΚ στη λίμνη.
Σημειώνεται ότι σε εξέλιξη είναι από την Πέμπτη 22/9 και για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα πλέον, οι έρευνες για τον εντοπισμό της αγνοούμενης γυναίκας, το όχημα της οποίας βρέθηκε σταθμευμένο στη γέφυρα της Τατάρνας και μάλιστα, μέσα σε αυτό βρέθηκαν ένα κινητό και ιδιόχειρες σημειώσεις στις οποίες αναφερόταν στο γιο της και στον σύζυγό της, ενώ παρακαλούσε, σε περίπτωση που τη βρουν βαριά τραυματισμένη, να της κάνουν ευθανασία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 48χρονη είχε κατήγγειλε πρόσφατα, μετά από καυγά, για ξυλοδαρμό τον σύζυγό της, ο οποίος και συνελήφθη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης