Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Η τέφρα της Μάρθας Καραγιάννη σκορπίστηκε στη θάλασσα

Η τέφρα της Μάρθας Καραγιάννη σκορπίστηκε στη θάλασσα
Επιθυμία της Μάρθας Καραγιάννη ήταν να αποτεφρωθεί και όχι να ταφεί, όπως κι έγινε μετά από την παράκαμψη κάποιων γραφειοκρατικών δυσκολιών

Δέκα ημέρες μετά το θάνατό της, η τέφρα της αγαπημένης ηθοποιού Μάρθας Καραγιάννη σκορπίστηκε στη θάλασσα, όπως ενημέρωσε ο ψυχίατρος και καλός της φίλος, Δημήτρης Σούρας, μέσα από μία συγκινητική ανάρτησή του στο Facebook. 

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Σούρας έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Επίλογος. Τελικά έφυγες. Σε πήρε ο αέρας, το κύμα, ο ήλιος. Κοιτάζω τα χέρια μου . Άδεια. Τα μάτια μου υγρά. Οι λέξεις μπερδεμένες και ακαταλαβίστικες. Το βλέμμα αποσβολωμένο. Δεν το περίμενα τόσο δύσκολο, τόσο στενάχωρο, τόσο διαφορετικό. Οι χτύποι δυνάμωσαν. Μου φάνηκε πως είδα το πρόσωπό σου στο απέραντο του ορίζοντα. Άκουσες το τραγούδι σου; Πόσο μας λείπεις!»

Επιθυμία της Μάρθας Καραγιάννη ήταν να αποτεφρωθεί και όχι να ταφεί, όπως κι έγινε μετά από την παράκαμψη κάποιων γραφειοκρατικών δυσκολιών. Έπειτα από την πολιτική κηδεία που πραγματοποιήθηκε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών στις 22 Σεπτεμβρίου, η σορός της μεταφέρθηκε στη Ριτσώνα, όπου και αποτεφρώθηκε. Στη συνέχεια, οι οικείοι της σκόρπισαν την τέφρα της στη θάλασσα. 

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης