Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ειδικό Δικαστήριο: Αρνούνται τις κατηγορίες Παπαγγελόπουλος - Τουλουπάκη - Δηλώνουν αθώοι

Ειδικό Δικαστήριο: Αρνούνται τις κατηγορίες Παπαγγελόπουλος - Τουλουπάκη - Δηλώνουν αθώοι
«Αρνούμαι την κατηγορία. Παντελώς την αρνούμαι και θα αποδείξω στην πορεία το ψευδές των κατηγοριών» ανάφερε η πρώην εισαγγελέας Διαφθοράς

Αθώοι δήλωσαν ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και η Ελένη Τουλουπάκη στο Ειδικό Δικαστήριο κατά τη σημερινή συνεδρίαση, όπου βρέθηκαν ενώπιον του κατηγορητηρίου που τους βαρύνει.
«Αρνούμαι την κατηγορία. Παντελώς την αρνούμαι και θα αποδείξω στην πορεία το ψευδές των κατηγοριών» ανάφερε η πρώην εισαγγελέας Διαφθοράς, ενώ αθώος για όλες τις κατηγορίες δήλωσε και ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Τι είπε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος

«Δηλώνω αθώος για τις δυο κατηγορίες.
Για την πρώτη κατηγορία για τη μη αποστολή της δικογραφίας στη Βουλή δεν έχω καμία σχέση και ευθύνη. Τα στοιχεία αυτά κατατέθηκαν στην κα. Ράικου πριν αντικαταστήσει την κα. Τουλουπακη κι εκείνη αποφάσισε να συσχετίσει με την υπόθεση Novartis. Εδώ θα μπορούσα να κατηγορηθώ ως ηθικός αυτουργός στην παράβαση της κας. Ράικου αλλά αυτό θα ήταν αστείο.
Θα αντικρούσω τα ψεύδη τους όχι με το λόγο μου κόντρα στο δικό τους λόγο, αλλά με το δικό τους λόγο κόντρα στο δικό τους λόγο» είπε ο πρώην υπουργός.
«Οπουδήποτε κατέθεσαν, στους αντεισαγγελείς Ζάχαρη και Σοφουλακη, στη Βουλή, στην ανακρίτρια κα. Αλεβιζοπούλου έπειτα, είπαν διαφορετικά πράγματα.
Όπου κατέθεσαν, κατέθεσαν κάθε φορά και διαφορετικά πράγματα, που αγγίζουν τα όρια του παραλογισμού. Όσες φορές κι αν καταθέσει κανείς τα ίδια θα πει. Αν ψεύδεσαι με την πάροδο του χρόνου μπερδεύεσαι και αναγκάζεσαι να επινοήσεις νέα ψέματα για να βγεις από το λαβύρινθο των ψευδών σου» πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης