Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σάλος από τις δηλώσεις Τσιάρτα για το ΚΚΕ: «Να τεθεί εκτός νόμου το κόμμα»

Σάλος από τις δηλώσεις Τσιάρτα για το ΚΚΕ: «Να τεθεί εκτός νόμου το κόμμα»
Ο Βασίλης Τσιάρτας απάντησε στα επικριτικά σχόλια λέγοντας «Άγνωστη λέξη η δημοκρατία για τους κομμουνιστές»

Μια ανάρτηση του παλαίμαχου παίκτη της ΑΕΚ Βασίλη Τσιάρτα προκάλεσε νέα αντίδραση πολλών χρηστών.
Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή μια είδηση που δημοσιεύτηκε ότι απαγορεύτηκε το Κομμουνιστικό Κόμμα στην Ουκρανία, ο Β. Τσιάρτας ζήτησε να γίνει το ίδιο και στην Ελλάδα, σε νέα του ανάρτηση στο Twitter. «Εδώ γιατί καθυστερούμε;», έγραψε.
Πολλοί χρήστες αντέδρασαν στην ανάρτησή του, ρωτώντας τον γιατί δεν πάει Ουκρανία, ενώ άλλοι τον συγκρίνουν με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και την Αφροδίτη Λατινοπούλου, με τους οποίους ο Β. Τσιάρτας διατηρεί επαφή.
Ο Βασίλης Τσιάρτας απάντησε στα επικριτικά σχόλια λέγοντας «Άγνωστη λέξη η δημοκρατία για τους κομμουνιστές».
Την ανάρτηση του Βασίλη Τσιάρτα σχολίασε και ο προσκείμενος στο ΚΚΕ δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος, ο οποίος μάλιστα αποκάλεσε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή «φασιστόμουτρο», ενώ ειρωνεύτηκε τον Τσιάρτα και τον αποκάλεσε «αργόστροφο», καθώς η είδηση της απαγόρευσης του ΚΚ στην Ουκρανία είναι… 8 ετών.
«Το θέμα δεν είναι ότι το φασιστόμουτρο @VasilisTsiartas θέλει απαγόρευση του ΚΚΕ (τι φασιστόμουτρο θα ήταν άλλωστε).
Το θέμα είναι ότι το ΚΚ Ουκρανίας έχει τεθεί εκτός νόμου στην…δημοκρατική Ουκρανία εδώ και 8 χρόνια αλλά αυτός ο αργόστροφος τώρα θυμήθηκε να…πανηγυρίσει», ανέφερε ειρωνικά.
Στο ίδιο μήκος κύματος αντέδρασε και ο Βασίλης Τσιάρτας, χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις και αποκαλώντας τον κ. Μπογιόπουλο «σταλινόσπερμα».
«Καλώς τον σύντροφο. Νευράκια βλέπω πάλι Σταλινόσπερμα. Δεν σε ανησυχεί το γεγονός ότι υποστηρίζεις κάτι που απαγορεύεται ακόμα και σε χώρες που έφτιαξαν κομμουνιστές; Εγώ δεν πανηγυρίζω. Απλά λέω ότι καθυστερούμε ν' αποβάλουμε τα κομμουνιστικά απόβλητα από τη Βουλή.
Συμμορίτες killer», ήταν η απάντηση Τσιάρτα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης

`
Κλείσιμο