Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Υπόθεση 12χρονης: Τη Δευτέρα 17/10 η απολογία του 36χρονου - Αναμένεται νέα σύλληψη

Υπόθεση 12χρονης: Τη Δευτέρα 17/10 η απολογία του 36χρονου - Αναμένεται νέα σύλληψη
"Όλοι οι ένοχοι θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη", σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τ. Θεοδωρικάκο
Σχετικά Άρθρα

(upd) Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα 17/10 έλαβε από την Ανακρίτρια ο 36χρονος που συνελήφθη το Σάββατο 15/10 και είναι κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με τη 12χρονη έναντι αμοιβής, ενώ αναμένεται και νέα σύλληψη.
Ο 36χρονος συνελήφθη στον Πειραιά και κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής. Είναι ο τρίτος άνδρας στην υπόθεση που βρίσκεται αντιμέτωπος με την ίδια κατηγορία, της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής( μαζί με τον 42χρονο και τον 33χρονο).
Πρόκειται για  κάτοικο των δυτικών προαστίων, διοικητικό εργαζόμενο στο νοσοκομείο Μεταξά,  ο οποίος με εντολή του υπουργού Υγείας Θ. Πλεύρη, τέθηκε σε διαθεσιμότητα και κινούνται οι διαδικασίες για την απόλυσή του.
Τον 36χρονο αναγνώρισε η 12χρονη προ ημερών.
Επίσης τη Δευτέρα 17/10 απολογούνται ο 33χρονος κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με τη ανήλικη έναντι αμοιβής, αλλά και η μητέρα της 12χρονης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.
«Όλα στο φως, όλοι οι ένοχοι θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Να μην έχει κανείς καμία αμφιβολία ότι η ΕΛ.ΑΣ. και σε αυτή την υπόθεση, έχει πράξει το καθήκον της με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο. θέλω να είναι σε γνώση των ανθρώπων που μας παρακολουθούν, ότι την ευθύνη των ερευνών την έχει η ανακριτική αρχή, η Ελληνική Αστυνομία συνδράμει στο έργο της. Δεν πρόκειται ούτε ένα από αυτά τα κτήνη, αν αποδειχτεί η κατηγορία που υπάρχει σε βάρος τους να γλιτώσει», δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη την Κυριακή 16/10 ο υπουργός προστασίας του Πολίτη, Τ. Θεοδωρικάκος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης