Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΕΛ.ΑΣ. - Υπόθεση βιασμού ανήλικης στη Λιβαδειά: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των δύο συλληφθέντων δραστών

ΕΛ.ΑΣ. - Υπόθεση βιασμού ανήλικης στη Λιβαδειά: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των δύο συλληφθέντων δραστών
Συνελήφθησαν στις 13/10 στο Κερατσίνι

Στη δημοσιότητα δόθηκαν έπειτα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λιβαδειάς, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των δύο νεαρών που συνελήφθησαν στις 13/10 στην Αττική, κατηγορούμενοι για υπόθεση βιασμού ανήλικης στην Λιβαδειά Βοιωτίας.
Πρόκειται για τους:
-ΖΩΛΗ Νικόλαο του Εμμανουήλ και της Χαρίκλειας, γεννηθέντα την 27-05-1996 στην Αθήνα Αττικής
livadeia1.JPG
-ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟ Ηλία - Μιχαήλ του Γεωργίου και της Αθηνάς, γεννηθέντα την 26-05-1999 στην Αθήνα Αττικής.
livadeia2.JPG
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22610 - 88888 και 22610 - 88851, του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας ενός μηνός, ήτοι από 11πμ της 18-10-2022 έως 11πμ της 18-11-2022, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο Νόμο η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Η υπόθεση

Εξιχνιάσθηκε, μετά από έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, υπόθεση βιασμού ανήλικης, η οποία, σύμφωνα με την καταγγελία, διαπράχθηκε στις 2/10/2022 σε αγροτική περιοχή της Λιβαδειάς Βοιωτίας.
Για την υπόθεση, ταυτοποιήθηκαν οι δύο άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λιβαδειάς και συνελήφθησαν στις 13/10 στο Κερατσίνι από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αναζητήσεων Αρχείου και Ταυτοτήτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς.

www.bankingnews.gr




Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης