Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Υπόθεση 12χρονης: Η ώρα της απολογίας για τους τρεις συλληφθέντες

Υπόθεση 12χρονης: Η ώρα της απολογίας για τους τρεις συλληφθέντες
Απολογούνται οι τρεις κατηγορούμενοι για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής
Σχετικά Άρθρα

Ενώπιον της Ανακρίτριας για να απολογηθούν θα οδηγηθούν σήμερα, Τετάρτη 19/10, οι τρεις συλληφθέντες για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, που κατηγορούνται για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής.
Πρόκειται για τον 36χρονο που συνελήφθη το Σάββατο 15/10, τον 33χρονο και τον 34χρονο, οι οποίοι αρνούνται τις κατηγορίες.
Ο 36χρονος συνελήφθη στον Πειραιά και κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.
Πρόκειται για κάτοικο των δυτικών προαστίων, διοικητικό εργαζόμενο στο νοσοκομείο Μεταξά, ο οποίος με εντολή του υπουργού Υγείας Θ. Πλεύρη, τέθηκε σε διαθεσιμότητα και κινούνται οι διαδικασίες για την απόλυσή του.
Επίσης, ο 33χρονος είναι επίσης κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με τη ανήλικη έναντι αμοιβής, φέρεται να είχε συναντηθεί τουλάχιστον δύο φορές με την 12χρονη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, υποστηρίζει ότι έχει πρόβλημα διανοητικό, κάτι που επιβεβαιώνεται από γιατρό που τον εξέτασε στη ΓΑΔΑ στις 16/10.
Επίσης, σήμερα (19/10) θα απολογηθεί και ο 34χρονος που συνελήφθη στις 16/10 στην Αθήνα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες συνομιλούσε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με την 12χρονη, ενώ κατηγορείται ότι συνευρέθηκε μαζί της έναντι αμοιβής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης