Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τζανάκης: Αναμένονται πολλοί ιοί, δεν είναι μόνο ο κορωνοϊός και η γρίπη - Δύσκολη η πρόβλεψη για τον χειμώνα

Τζανάκης: Αναμένονται πολλοί ιοί, δεν είναι μόνο ο κορωνοϊός και η γρίπη - Δύσκολη η πρόβλεψη για τον χειμώνα
"Πιστεύω ότι ο κορωνοϊός θα κάνει έξαρση, αλλά πλέον δεν προκαλεί σοβαρά προβλήματα, παρά μόνο σε άτομα μεγαλύτερα με συνοδά νοσήματα", υπογράμμισε ο Ν. Τζανάκης
Σχετικά Άρθρα

"Δεν είναι μόνο ο κορωνοϊός και η γρίπη που είναι σε χαμηλά επίπεδα, αλλά πολλοί ιοί που αναμένονται αυτήν την περίοδο", τόνισε ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Ν. Τζανάκης.
Ο κ. Τζανάκης μιλώντας στον ΑΝΤ1 πρόσθεσε πως "το σημαντικό είναι ότι μερικοί από αυτούς δίνουν σοβαρά συμπτώματα και μπορεί να χρειαστούν νοσηλεία", εξηγώντας πως δεν είναι ανησυχητικοί για τα παιδιά, αλλά "το ανησυχητικό είναι η μετάδοση προς τους παππούδες των παιδιών, που μπορεί να αποβεί μοιραίο".
Σύμφωνα με τον κ. Τζανάκη, "δεν είναι εύκολη η πρόβλεψη για τον χειμώνα", καθώς "μετά από 3 χρόνια καραντίνας, έχει ατονήσει το ανοσοποιητικό μας και δεν γνωρίζουμε πώς θα αντιδράσει".
"Πρέπει να αισιοδοξούμε, πιστεύω ότι ο κορωνοϊός θα κάνει έξαρση, αλλά πλέον δεν προκαλεί σοβαρά προβλήματα, παρά μόνο σε άτομα μεγαλύτερα με συνοδά νοσήματα", εκτίμησε.
Ο ίδιος κάλεσε τους πολίτες να μην παίρνουν αψήφιστα τη γρίπη, λέγοντας πωςπροκαλεί εξίσου σοβαρά προβλήματα με τον κορωνοϊό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης