Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ντογιάκος σε Τζαβάρα για υποκλοπές: Οι εισαγγελείς δεν κάθονται και δεν «κλώθουν», διερευνούν εις βάθος

Ντογιάκος σε Τζαβάρα για υποκλοπές: Οι εισαγγελείς δεν κάθονται και δεν «κλώθουν», διερευνούν εις βάθος
«Από το να κάθονται οι εισαγγελείς και να κλώθουν, πρέπει να βγουν στη δράση» δήλωσε ο κ. Τζαβάρας, αναφερόμενος στην υπόθεση των υποκλοπών
Σχετικά Άρθρα

«Εντελώς άστοχες και άδικες» χαρακτηρίζει ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος, τις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Τζαβάρα, ότι «οι εισαγγελείς κάθονται και κλώθουν» και «καλό θα είναι να βγουν στη δράση».
Σύμφωνα με ανακοίνωση του κ. Ντογιάκου, οι δηλώσεις αυτές του κ. Τζαβάρα «ενσπείρουν ανησυχία και αμφιβολίες στους πολίτες», τη στιγμή που «οι εισαγγελικές Αρχές της Αθήνας δεν "κλώθουν", αλλά «διερευνούν σε βάθος, προς πάσα κατεύθυνση».
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τζαβάρας χαρακτήρισε ως παράλειψη από την κυβέρνηση Μητσοτάκη το γεγονός πως παρέκαμψε την ΑΔΑΕ αναφορικά με το νομοσχέδιο για τις αλλαγές στην ΕΥΠ, υπογραμμίζοντας για ακόμη μια φορά ότι διαφωνεί με την τακτική της επίκλησης του απορρήτου. «Από το να κάθονται οι εισαγγελείς και να κλώθουν, πρέπει να βγουν στην δράση», σημείωσε ο Κώστας Τζαβάρας.

Η απάντηση του Ισίδωρου Ντογιάκου

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του κ. Ντογιάκου έχει ως εξής: «Με αφορμή τις άκρως απαξιωτικές δηλώσεις στο ραδιοφωνικό σταθμό ”Στο Κόκκινο”, στις 24-11-2022, του βουλευτή της κυβερνητικής πλειοψηφίας κ. Τζαβάρα μεταξύ των οποίων και εκείνη ότι ”Από το να κάθονται οι εισαγγελείς και να κλώθουν, καλό θα είναι να βγουν στη δράση και αυτή έχει μόνο μία κατεύθυνση”, υπενθυμίζεται ότι, επί μακρό χρονικό διάστημα και εν μέσω εξαιρετικά δυσμενών συνθηκών, οι εισαγγελικές Αρχές της Αθήνας δεν ”κλώθουν”, αλλά διερευνούν σε βάθος, προς πάσα κατεύθυνση, με όλα τα εχέγγυα της αμεροληψίας, κυρίως, όμως, με απόλυτη μυστικότητα, τις ιδιαίτερα σοβαρές υποθέσεις, που το τελευταίο χρονικό διάστημα απασχολούν την κοινή γνώμη, αλλά και γενικά κάθε υπόθεση.
Τέτοιου είδους δηλώσεις είναι εντελώς άστοχες και άδικες, ενσπείρουν ανησυχία και αμφιβολίες στους πολίτες και, με βεβαιότητα, στο τέλος της έρευνας θα απαξιωθούν εκείνοι που τις έκαναν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης