Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αθήνα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τρίτη 6/12 λόγω συγκεντρώσεων για την επέτειο της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου

Αθήνα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τρίτη 6/12 λόγω συγκεντρώσεων για την επέτειο της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα πραγματοποιηθούν κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές σε διάφορους οδικούς άξονες του Κέντρου της Αθήνας, σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες
Σχετικά Άρθρα
Σε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προχωρά η Τροχαία την Τρίτη 6/12 στο κέντρο της Αθήνας, λόγω των συγκεντρώσεων-πορειών που έχουν εξαγγελθεί με αφορμή επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Επιπλέον, από τη ΓΑΔΑ έχουν σχεδιαστεί μέτρα για το ενδεχόμενο επεισοδίων, τα οποία θα κινηθούν στο ίδιο πλαίσιο με τα μέτρα για το Πολυτεχνείο.
Σε ό,τι, αφορά τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα πραγματοποιηθούν κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές σε διάφορους οδικούς άξονες του Κέντρου της Αθήνας, σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.
Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας. Για αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στην ευρύτερη περιοχή των χώρων των εκδηλώσεων, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για τη αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.
Σημειώνεται ότι, όπως κάθε χρόνο, οι εκδηλώσεις που έχουν εξαγγελθεί είναι οι συγκεντρώσεις των μαθητών στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου στις 12:00 και διαφόρων συλλογικοτήτων στις 18:00 το απόγευμα, ενώ θα ακολουθήσουν πορείες στη Βουλή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης