Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Εβελίνα Παπούλια στη δίκη Φιλιππίδη: «Μου έδειξε τα γεννητικά του όργανα - Πήγε να μου βάλει χέρι»

Εβελίνα Παπούλια στη δίκη Φιλιππίδη: «Μου έδειξε τα γεννητικά του όργανα - Πήγε να μου βάλει χέρι»
Έκανε λόγο για χυδαιότητα και εξουσιομανία
Τα όσα βίωσε με τον Πέτρο Φιλιππίδη σε όλες τις συνεργασίες τους περιέγραψε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η Εβελίνα Παπούλια, που χαρακτήρισε τον κατηγορούμενο «πανέξυπνο και χειριστικό» καταθέτοντας την δική της πλευρά και μια σειρά περιστατικών.
Περιγράφοντας τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, η μάρτυρας ανέφερε ένα ακραίο επεισόδιο: «Παίζω επί σκηνής και ξαφνικά είναι ο Φιλιππίδης πίσω από τις κουΐντες. Έχει κρυφτεί κι έχει κατεβάσει το παντελόνι του και μου επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα. Σοκάρομαι. Προσπαθώ να συνεχίσω να παίζω. Δεν αντέδρασα, δεν είπα τίποτα. Έχει συμβεί άλλη μια φορά με τον ίδιο τρόπο. Ίσως είχε συμβεί και τρίτη.
Το άλλο γεγονός ήταν ότι με φωνάζει στο καμαρίνι και πάω. Μου λέει κάτι περί ανέμων και υδάτων και ξαφνικά με αρπάζει από τη μέση, πάει να μου βάλει χέρι. Τον σπρώχνω και κατάλαβε ότι δε μπορεί να συνεχίσει».
Η ηθοποιός αναγνώρισε το ταλέντο του Πέτρου Φιλιππίδη, ενώ ταυτόχρονα έκανε λόγο για χυδαιότητα και εξουσιομανία.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε περιστατικό σε σχολή υποκριτικής που επρόκειτο να διδάξει η ίδια και ο κατηγορούμενος την κακολόγησε σε σκηνοθέτη.
«Μιλούσε με ένα σκηνοθέτη και αρχίζει να με μειώνει. Διάβαζα τα χείλη του.
Του είπε «από που κι ως που που διδάσκει η Εβελίνα». Γελούσε και με κορόιδευε. Έρχεται εκεί που κάθομαι μόνη μου.
Μου λέει γλυκά «τι γίνεται Εβελίνα;». Εγώ τον έβρισα κατά πρόσωπο. Μπαίνουμε στην αίθουσα και άρχισε να πλέκει το εγκώμιο μου! Νομίζω ότι η Παξινού δεν έχει ακούσει τέτοια λόγια! Εκεί τελείωσε για μένα. Είπα δε θα ξανά συνεργαστώ μαζί του».

www.bnakingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης