Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θετικό το αλκοτέστ της Κυβέλης Χατζηευστρατίου από το GNTM - Παρέσυρε και σκότωσε 60χρονο μοτοσικλετιστή

Θετικό το αλκοτέστ της Κυβέλης Χατζηευστρατίου από το GNTM - Παρέσυρε και σκότωσε 60χρονο μοτοσικλετιστή
Προς το παρόν δεν έχει ασκηθεί ακόμα ποινική δίωξη
Θετικό βγήκε το αλκοτέστ της πρώην παίκτριας και νικήτριας του GNTM 4 Κυβέλης Χατζηευστρατίου που παρέσυρε και σκότωσε 60χρονο οδηγό μοτοσικλέτας στις αρχές Οκτωβρίου στο κέντρο της Αθήνας.
Προς το παρόν δεν έχει ασκηθεί ακόμα ποινική δίωξη ενώ σχηματίζεται δικογραφία καθώς το ποσοστό του αλκοόλ που ανιχνεύθηκε ήταν διπλάσιο από το όριο, με αποτέλεσμα η 20χρονη να απειλείται πλέον με μεγάλες ποινικές κυρώσεις.
Πηγές αναφέρουν, ότι η συγκέντρωση αιθυλικής αλκοόλης (οινόπνευμα) στο αίμα της 20χρονης το μοιραίο ξημέρωμα ήταν 1,02 γραμμάρια ανά λίτρο, όταν το όριο είναι το 0,50 gr/l, δηλαδή το διπλάσιο.
Να σημειωθεί ότι αυτό ήταν το αποτέλεσμα του δεύτερου τεστ, που διενεργήθηκε στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας (ΥΔΕΖΙ), ενώ το πρώτο ήταν 1,09 gr/l, δηλαδή ακόμα περισσότερο.
Ωστόσο νομικά λαμβάνεται υπ΄ όψιν το δεύτερο δείγμα. Η διαδικασία βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης ενώ οι δικηγόροι υπεράσπισής της θα καλέσουν μάρτυρες για να δηλώσουν κατά πόσο η διπλάσια ποσότητα, από το κανονικό, που βρέθηκε στο αίμα της, την είχε επηρεάσει στην οδήγησή της.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης