Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Βέροια: Ομολόγησε η 29χρονη ότι έριξε το μωρό της στον Αλιάκμονα – Το είχε αρνηθεί στην απολογία της

Βέροια: Ομολόγησε η 29χρονη ότι έριξε το μωρό της στον Αλιάκμονα –  Το είχε αρνηθεί στην απολογία της
Η 29χρονη ομολόγησε την πράξη της στη διάρκεια της αναπαράστασης του θανάτου στο φράγμα του Αλιάκμονα
Σχετικά Άρθρα
Στα κρατητήρια της Ασφάλειας Βέροιας επέστρεψε  η 29χρονη που τελικά ομολόγησε ότι έριξε στο φράγμα του Αλιάκμονα το 11 μηνών μωρό της, κάτι που κατά την ομολογία της είχε αρνηθεί.
Στη διάρκεια της αναπαράστασης του θανάτου που έγινε τη Δευτέρα 9/1 στο σημείο όπου το βρέφος βρέθηκε νεκρό, κατόπιν σχετικής παραγγελίας που έδωσε ο Ανακριτής Βέροιας, η 29χρονη μητέρα παραδέχτηκε ότι έριξε η ίδια το μωρό στο νερό.
Η ομολογία της, σύμφωνα με πληροφορίες, ήρθε μόλις ξεκίνησε η αναπαράσταση ενώπιον του ανακριτή και παρουσία αστυνομικών, που βιντεοσκοπούσαν τη διαδικασία.
Υπενθυμίζεται ότι η κατηγορούμενη μητέρα, κατά την απολογία της στον ανακριτή είχε αρνηθεί την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με την οποία διώκεται, υποστηρίζοντας ότι επισκέφθηκε το φράγμα αφήνοντας το βρέφος να παίξει στην τεχνητή λίμνη της Αγίας Βαρβάρας.
«Δεν το έριξα στο νερό. Μπουσούλησε και έπεσε στη λίμνη χωρίς να το δω», φέρεται να υποστήριξε, ενώ εμφανίστηκε μετανιωμένη που άφησε το παιδί αβοήθητο.
Σημειώνεται ότι η 29χρονη είχε υποβάλει αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, εξέταση που αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες και στη συνέχεια θα μεταχθεί στις φυλακές στο πλαίσιο της προσωρινής κράτησης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης