Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πατήσια: Επιχείρησαν βίαιη έξωση σε μονογονεϊκή οικογένεια για 880 ευρώ – Έσπασαν την κλειδαριά - Μνήμες Κολοβού

Πατήσια: Επιχείρησαν βίαιη έξωση σε μονογονεϊκή οικογένεια για 880 ευρώ – Έσπασαν την κλειδαριά - Μνήμες Κολοβού
Η διαδικασία της έξωσης σταμάτησε προσωρινά εξαιτίας των αντιδράσεων και των αλληλέγγυων που συγκεντρώθηκαν στην περιοχή
Σχετικά Άρθρα
Μνήμες της υπόθεσης της Ιωάννας Κολοβού αναβίωσαν σήμερα σε έξωση που επιχειρήθηκε να γίνει στα Πατήσια, επί της οδού Πολυλά 4 και μάλιστα σε μονογονεϊκή οικογένεια με δύο παιδιά για χρέος 800 ευρώ σε κοινόχρηστα.
Πλήθος αλληλέγγυων πολιτών κινητοποιήθηκαν για να αποτρέψουν το ξεσπίτωμα των συμπολιτών τους

Έσπασαν την κλειδαριά

Για να εκτελεστεί η έξωση βρέθηκαν επί τόπου ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, όπως ομάδες ΔΙΑΣ που έσπασαν την κλειδαριά της πόρτας. Το αποτέλεσμα ήταν η πόρτα να μπλοκάρει και η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, η οποία είναι εργαζόμενη στο Δήμο Αθηναίων, να εγκλωβιστεί μέσα.
Η διαδικασία της έξωσης σταμάτησε προσωρινά εξαιτίας των αντιδράσεων και των αλληλέγγυων που συγκεντρώθηκαν στην περιοχή.
«Κανένα σπίτι στα χέρια λωποδύτη» φώναξαν μεταξύ άλλων οι διαδηλωτές, ανάμεσα στους οποίους κάτοικοι της περιοχής, ακτιβιστές, μέλη της Ενωτικής Πρωτοβουλίας κατά των πλειστηριασμών, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΜΕ και ο βουλευτής του ΚΚΕ, Χρήστος Κατσιώτης.
Ο τελευταίος κάλεσε επί τόπου τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Λ. Οικονόμου, καταγγέλλοντας τις ευθύνες της κυβέρνησης τη συνδρομή της αστυνομίας στην εταιρία για την έξωση μιας γυναίκας, που χρωστούσε μόλις 800 ευρώ.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης