Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Καταγγελία για εισβολή αγνώστου με μαχαίρι στο Κολλέγιο Αθηνών - Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας - Η ανακοίνωση του σχολείου

Καταγγελία για εισβολή αγνώστου με μαχαίρι στο Κολλέγιο Αθηνών - Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας - Η ανακοίνωση του σχολείου
Άγνωστος επικοινώνησε με την Αστυνομία και ανέφερε την εισβολή ένοπλων με μαχαίρι
(upd 2) Λήξη συναγερμού σήμανε στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Αθηνών στο Ψυχικό μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε λίγο μετά τις 13:00 της Πέμπτης (19/1/2023) όταν ένοπλος με μαχαίρι έχει εισβάλει στις εγκαταστάσεις του σχολείου.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, οι Αρχές δέχθηκαν τρεις κλήσεις για το εν λόγω περιστατικό. Η κινητοποίηση των Αρχών ήταν άμεση και μεγάλη. Παρά τις έρευνες όμως δεν εντοπίστηκε κάποιος ένοπλος.
Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προέκυψε ότι οι κλήσεις πραγματοποιήθηκαν από υπάλληλο ασφαλείας του Κολλεγίου, ο οποίος τελικά οδηγήθηκε για κατάθεση.

Η ανακοίνωση από το Κολλέγιο Αθηνών

Σε ανακοίνωση για το περιστατικό που αναστάτωσε τη σχολική ζωή σήμερα στο Κολλέγιο Αθηνών στο Ψυχικό, προχώρησε ο πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος, Κώστας Συνολάκης.
Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του τονίζει τα ακόλουθα:
«Σας ενημερώνουμε για περιστατικό που αναστάτωσε τη σχολική ζωή σήμερα στο campus του Ψυχικού. Πληροφορηθήκαμε για την παρουσία δύο εξωσχολικών στο campus, που δεν μπήκαν με φυσιολογικό τρόπο από τις πύλες του Σχολείου. Κρίναμε ότι το περιστατικό ενδεχομένως ενείχε κίνδυνο για την ασφάλεια των μαθητριών και των μαθητών μας.
Κατόπιν αυτού κινητοποιήσαμε όλον τον μηχανισμό ασφαλείας του Σχολείου και καλέσαμε την Αστυνομία, η οποία έσπευσε στο Σχολείο και ανέλαβε υπηρεσία για εξονυχιστικό έλεγχο του campus.
Το προσωπικό ασφαλείας του Σχολείου μας κινήθηκε ακαριαία και οι εκπαιδευτικοί παρέμειναν με τις μαθήτριες και τους μαθητές στις τάξεις τους.
Με μήνυμα του President ενημερώθηκαν οι μαθητές, ώστε να μην ανησυχούν, μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητοι έλεγχοι. Όλες οι μαθήτριες και όλοι οι μαθητές μας παρέμειναν ασφαλείς. Πριν από λίγο, ολοκληρώθηκαν οι έλεγχοι της Αστυνομίας και επανήλθε η ομαλή κυκλοφορία όλων στο campus».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης