Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δολοφονία στην Καλαμάτα: Συνελήφθη ο 38χρονος καταζητούμενος εκτελεστής του 47χρονου - Πως έφτασαν στα ίχνη του οι Αρχές

Δολοφονία στην Καλαμάτα: Συνελήφθη ο 38χρονος καταζητούμενος εκτελεστής του 47χρονου - Πως έφτασαν στα ίχνη του οι Αρχές
Το μεσημέρι της Τετάρτης 25/1 αναμένεται να απολογηθεί ο 22χρονος συνεργός του 38χρονου, που κατηγορείται για ανθρωποκτονίας από πρόθεση
Σχετικά Άρθρα
Στα «χέρια» της αστυνομίας βρίσκεται πλέον ο 38χρονος Αλβανός που ήταν καταζητούμενος για τη δολοφονία στη μέση του δρόμου στην Καλαμάτα στις 20/1 του 47χρονου γνωστού του «Αμερικανού».
Πρόκειται για τον δεύτερο δράστη που εμπλέκεται στην υπόθεση δολοφονίας και μάλιστα, είναι αυτός που πυροβόλησε το θύμα, που ήταν γνωστό στις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, το οποίο κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.
Υπενθυμίζεται ότι όπως προέκυψε από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα, οι δύο δράστες ανέμεναν τον 47χρονο, ύστερα από προηγούμενη συνεννόηση μεταξύ τους, όπου ο 38χρονος διαπληκτίστηκε μαζί του και στη συνέχεια τον πυροβόλησε, ενώ ακολούθως επιβιβάστηκαν σε όχημα και τράπηκαν σε φυγή.
Από την αστυνομία είχαν ταυτοποιηθεί ως δράστες ένας 22χρονος ο οποίος συνελήφθη στις 21/1, αλλά και ένας 38χρονος αλλοδαπός, ο οποίος αναζητείτο.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία, ενώ ο 38χρονος κατηγορείται και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
Το μεσημέρι της Τετάρτης 25/1 αναμένεται να απολογηθεί ο 22χρονος που κατηγορείται για ανθρωποκτονίας από πρόθεση και όπως προέκυψε από την προανάκριση, είχε κλείσει το ραντεβού με το θύμα και ήταν συνοδηγός.
Επίσης, πραγματοποιείται η δίκη των δύο άλλων συλληφθέντων, ηλικίας 40 και 50 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ψευδή κατάθεση και υπόθαλψη εγκληματία.

Η σύλληψη

Ο 38χρονος καταζητούμενος για τη δολοφονία στην Καλαμάτα, κρυβόταν στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σύλληψή του έγινε σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στο Ακρογιάλι, κοντά στο χωριό Κιτριές.Μάλιστα, μαζί του  συνελήφθη και ένας Βούλγαρος, ο οποίος είχε νοικιάσει το δωμάτιο, στο οποίο διέμεναν μαζί και κατηγορείται για υπόθαλψη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης