Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δίωξη στον 42χρονο Ρώσο φαρσέρ που έστειλε τα mail σε «Ελ. Βενιζέλος» και 6 νοσοκομεία

Δίωξη στον 42χρονο Ρώσο φαρσέρ που έστειλε τα mail σε «Ελ. Βενιζέλος» και 6 νοσοκομεία
Ο ίδιος, προανακριτικά, αρνήθηκε ότι υπήρξε ο αποστολέας των επίμαχων μηνυμάτων και υποστήριξε ότι έπεσε θύμα σκευωρίας από άλλα άτομα,
Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος ασκήθηκε εις βάρος του 42χρονου Ρώσου φαρσέρ που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη ως αποστολέας των απειλητικών μηνυμάτων τόσο στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όσο και σε έξι νοσοκομεία της Αθήνας.
Ο 42χρονος, υπήκοος Ρωσίας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πρωτοδικών και του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις πράξεις της σοβαρής διατάραξης ομαλής λειτουργίας υπηρεσίας (κατ' εξακολούθηση), της διασποράς ψευδών ειδήσεων (κατ' εξακολούθηση), της απόπειρας παρακώλυσης συγκοινωνιών και της απειλής τέλεσης τρομοκρατικής πράξης, όλες στην πλημμεληματική τους μορφή.
Ακολούθως, ο 42χρονος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, από το οποίο ζήτησε και πήρε αναβολή, ενώ το Δικαστήριο ήρε την κράτησή τους.

Κόντρα με youtubers επικαλέστηκε

Ο ίδιος, προανακριτικά, αρνήθηκε ότι υπήρξε ο αποστολέας των επίμαχων μηνυμάτων και υποστήριξε ότι έπεσε θύμα σκευωρίας από άλλα άτομα, τα οποία χρησιμοποιώντας τη φωτογραφία του προέβησαν στην αποστολή των μηνυμάτων.
Σύμφωνα με τον υπερασπιστή του, ο 42χρονος δηλώνει μπλόγκερ και αποδίδει την παραπάνω ενέργεια σε κόντρα με youtubers.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης