Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κακοκαιρία «Barbara»- Πατούλης: Την Κυριακή 5/2 η απόφαση για το άνοιγμα ή μη των σχολείων στις 6/2

Κακοκαιρία «Barbara»- Πατούλης: Την Κυριακή 5/2  η απόφαση για το άνοιγμα ή μη των σχολείων στις 6/2
"Είμαστε έτοιμοι και σε επίπεδο αλατιού και σε μηχανήματα. Κατά τη διάρκεια του φαινομένου να αποφευχθούν οι μετακινήσεις και μόνο αν υπάρχει λόγος να συμβαίνει αυτό", τόνισε ο Γ. Πατούλης
Σχετικά Άρθρα
Η απόφαση για το άνοιγμα ή μη των σχολείων τη Δευτέρα 6/2 λόγω της έλευση της κακοκαιρίας «Barbara», θα ληφθεί το αύριο το μεσημέρι, σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Πατούλη.
Ο κ. Πατούλης μιλώντας στον ΣΚΑΪ δήλωσε ότι «το μεσημέρι της Κυριακής (5/2) θα ληφθεί η απόφαση για το αν θα ανοίξουν τα σχολεία τη Δευτέρα».
Ανέφερε δε, πως «το καιρικό φαινόμενο θα εξελιχθεί από αύριο και θα ενταθεί τη Δευτέρα. Εμείς θα το παρακολουθήσουμε. Το μεσημέρι έχουμε σύσκεψη με τους 66 δημάρχους της χώρας. Αν υπάρξει θέμα μεγάλης κακοκαιρίας, σύμφωνα με τις προβλέψεις, τότε το μεσημέρι της Κυριακής θα έχουμε σχετικές ανακοινώσεις για τη Δευτέρα».
Ξεκαθάρισε πως «αυτό που θα κυριαρχήσει είναι προληπτικές αποφάσεις που δεν θα διακινδυνεύουν τα παιδιά μας».
Τέλος, ο κ. Πατούλης υπογράμμισε πως «είμαστε έτοιμοι και σε επίπεδο αλατιού και σε μηχανήματα. Κατά τη διάρκεια του φαινομένου να αποφευχθούν οι μετακινήσεις και μόνο αν υπάρχει λόγος να συμβαίνει αυτό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης