Κοινωνία

Στη Μητρόπολη Αθηνών το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου – Μέτρα ασφαλείας με 300 αστυνομικούς

Στη Μητρόπολη Αθηνών το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου – Μέτρα ασφαλείας με 300 αστυνομικούς
Κλειστή η οδός Μητροπόλεως
Σχετικά Άρθρα
(upd) Στη Μητρόπολη Αθηνών ξεκίνησε η τέλεση του 40ημερου μνημόσυνου στη μνήμη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.
Στη Μητρόπολη βρίσκονται από τις 11:00 το πρωί του Σαββάτου 18/2, μέλη της ελληνικής βασιλικής οικογένειας μόνο και όχι αρχηγοί κρατών.
Στη Μητρόπολη είναι η Άννα Μαρία, σύζυγος τους τέως και τα παιδιά της Αλεξία, Παύλος, Νικόλαος, Φίλιππος και Θεοδώρα, η αδελφή του Σοφία, οι πριγκίπισσες Έλενα και Σοφία.
Επίσης, στη Μητρόπολη Αθηνών έχουν φτάσει οι Νότης Μηταράκης, Φάνη Πάλη Πετραλιά, Μάκης Βορίδης, Άδωνις Γεωργιάδης, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, Αλκιβιάδης Στεφανής.
Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που θα παρευρεθούν στο μνημόσυνο υπολογίζεται στους 200, ενώ μετά το τέλος της τελετής, η οικογένεια και οι καλεσμένοι θα βρεθούν στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για τον συνηθισμένο καφέ και τα συλλυπητήρια.
Σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, όπως αναφέρουν πληροφορίες, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19/2.

Μέτρα ασφαλείας

Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου 18/2 την περιοχή περιφρουρούν 300 αστυνομικοί, ενώ ήδη από τις 17/2 έχει απαγορευτεί και η στάθμευση σε κοντινά στην εκκλησία σημεία. Επίσης, η οδός Μητροπόλεως είναι κλειστή και υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους γύρω δρόμους,  με τους καλεσμένους να μετακινούνται με βαν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης