Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Διακόπηκε για τις 28/3 η δίκη του 34χρονου πιλότου

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Διακόπηκε για τις 28/3 η δίκη του 34χρονου πιλότου
Απορρίφθηκε το αίτημα αναβολής από το δικαστήριο
Σχετικά Άρθρα
Διακόπηκε για τις 28 Μαρτίου η δίκη του 34χρονου πιλότου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, καταδικασμένου σε πρώτο βαθμό σε ισόβια και επιπλέον κάθειρξη 11 ετών και 6 μηνών για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, που ξεκίνησε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου.
Η δίκη εκφωνήθηκε, με τον κατηγορούμενο για τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν, και κρατούμενο στις φυλακές Μαλανδρίνου, παρόντα στο εδώλιο .
Στην έναρξη της δίκης η νέα συνήγορος του κατηγορούμενου, Κατερίνα Μαυροειδή, υπέβαλε αίτημα αναβολής, σημειώνοντας ότι διορίσθηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στις 9/2 και ότι δεν έχει παραλάβει ακόμη το ψηφιακό υλικό που περιλαμβάνεται στην δικογραφία, ενώ έθεσε και θέμα της επίδοσης της κλήσης στον εντολέα της.
Ο εισαγγελέας ζήτησε να μην γίνει δεκτό το αίτημα της συνηγόρου, αναφέροντας πως "δεν δικαιούται αναβολής, μπορεί κάλλιστα να της δοθεί χρόνος να προετοιμαστεί. Προβλέπεται από το νόμο δυνατότητα διακοπής ακόμη και 30 ημερών".
Έτσι, απορρίφθηκε το αίτημα αναβολής από το δικαστήριο και προχώρησε στην κλήρωση ενόρκων που θα πλαισιώσουν στην Έδρα τους τακτικούς δικαστές. Ένορκοι κληρώθηκαν τρεις γυναίκες και ένας άντρας, ενώ συνολικά το Δικαστήριο έχει τέσσερις γυναίκες και τρεις άντρες δικαστές.
Παράσταση Πολιτικής Αγωγής δήλωσε η Σουζάνα Λυρραράκη, μητέρα της δολοφονημένης Καρολάιν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης