Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σύλληψη της influencer Super Κικής - Η καταγγελία 37χρονου για ξυλοδαρμό: «Παράνομη η κράτησή της», λέει ο δικηγόρος της

Σύλληψη της influencer Super Κικής - Η καταγγελία 37χρονου για ξυλοδαρμό: «Παράνομη η κράτησή της», λέει ο δικηγόρος της
Όπως καταγγέλλει ο 37χρονος, η influencer μαζί με την 37χρονη φίλη της, τον οδήγησαν στο συγκεκριμένο σημείο με πρόσχημα να λύσουν κάποιες προσωπικές διαφορές τους και εκεί ένας άγνωστος άνδρας τον ξυλοκόπησε άγρια
Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο αναμένεται να οδηγηθεί το μεσημέρι η Super Κική, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, μετά τη σύλληψή της.
Ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών οδηγούνται η νεαρή influencer, Super Κική, μαζί με τις δύο φίλες της και τον 37χρονο με τον οποίον ενεπλάκησαν σε έναν άγριο καβγά χθες το πρωί στην περιοχή της Πανεπιστημιούπολης του Ζωγράφου.
Όπως καταγγέλλει ο 37χρονος, η influencer μαζί με την 37χρονη φίλη της, τον οδήγησαν στο συγκεκριμένο σημείο με πρόσχημα να λύσουν κάποιες προσωπικές διαφορές τους και εκεί ένας άγνωστος άνδρας τον ξυλοκόπησε άγρια.
Από την πλευρά της η Super Κική υποστηρίζει πως η φίλη της έπεσε θύμα εξύβρισης και δέχθηκε απειλές από τον 37χρονο πρώην σύντροφό της και ενεπλάκη στον καβγά, προκειμένου να την προστατεύσει.
Όλα έγιναν χθες το πρωί, όταν ο 37χρονος, σύμφωνα με την καταγγέλουσσα, μπήκε με τα κλειδιά του στο διαμέρισμά της στου Ζωγράφου και σε κατάσταση μέθης άρχισε να την βρίζει και να την απειλεί.
Η influencer μίλησε μέσα από το αστυνομικό τμήμα στο οποίο κρατείται.
«Πολλά χρόνια κρατά αυτή η κολόνια, η κοπέλα προσπαθεί να ξεφύγει αλλά δεν μπορεί», είπε αρχικά η Super Κική.
«Αυτός δεν έπαιρνε από λόγια, του έχει κάνει τέσσερις μηνύσεις. Το μόνο εμπόδιο στη ζωή της ήταν μόνιμα αυτός ο άνθρωπος», πρόσθεσε, επαναλαμβάνοντας τι έγινε και έφτασαν στη σύλληψη.
Ο άνδρας τους έκανε μήνυση, υποστηρίζοντας ότι του την «είχαν στήσει».

Δικηγόρος Super Κικής: Δεν ξέρω γιατί ο Εισαγγελέας δεν τις άφησε ελεύθερες

Ερωτηθείς για το εάν υπήρχε δυνατότητα να αφεθεί, εχθές, ελεύθερη και να σχηματιστεί δικογραφία αργότερα, ο δικηγόρος της Super Κικής, Νίκος Αλετράς ανέφερε:
«Δικονομικά η δυνατότητα υπήρχε, τώρα γιατί δεν έγινε αυτή η επιλογή από τον Εισαγγελέα δεν το ξέρω.
Δεν έχω διαβάσει τη δικογραφία, αυτά που σας είπε η εντολέας μου είναι πραγματικά και έτσι έχουν συμβεί γιατί και στη δική μας επικοινωνία αυτά ξέρω και γω».
«Το αποτέλεσμα και το δια ταύτα είναι μια σίγουρα άδικη κράτηση, μία σίγουρα παράνομη κράτηση θεωρώ για την ίδια αλλά και την κοπέλα τη φίλη της που απ’ ότι ακούστηκε έχουν σχέση ζωής», πρόσθεσε.
Ο δικηγόρος ξεκαθάρισε ότι «η αστυνομία δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιστατικό γιατί είναι υποχρεωμένη όταν ένας πολίτης, όσο άδικο και να έχει ο συγκεκριμένος κύριος, να αποδεχθεί και να καταγράψει την επιθυμία του που είναι μια μήνυση για τις δύο κοπέλες.
Οπότε η αστυνομία, δυστυχώς, το παράλογο του κάθε πολίτη οφείλει να το αποτυπώσει εγγράφως και αυτό έκανε.
Η εξέλιξη είναι μονόδρομος, όταν υπάρχουν εκατέρωθεν μηνύσεις», ανέφερε, προσθέτοντας ότι ο εισαγγελέας αποφασίζει «εάν κρατούνται αυτοί οι άνθρωποι ή εάν τους χορηγείτε μια προθεσμία και αίρεται η κράτηση».
«Μου προξενεί εντύπωση είναι το γιατί δεν ήρθε, αλλά σε κάθε περίπτωση επιφυλάσσομαι γιατί δεν έχω διαβάσει τη δικογραφία», συμπλήρωσε ο συνήγορος της Super Κικής.
Ο δικηγόρος αποκάλυψε ότι έχει ασκηθεί μήνυση για ηθική αυτουργία σε σωματική βλάβη. «Κατά την ταπεινή μου άποψη είναι παράδοξο και παράλογο».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης