Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Υπόθεση Νέας Σμύρνης: Κατέθεσε η 14χρονη – Στην Ανακρίτρια στις 24/3 οι τρεις συλληφθέντες, αναζητείται ένας

Υπόθεση Νέας Σμύρνης: Κατέθεσε η 14χρονη – Στην Ανακρίτρια στις 24/3 οι τρεις συλληφθέντες, αναζητείται ένας
Την Παρασκευή 24/3 θα οδηγηθούν ενώπιον της Ανακρίτριας οι τρεις συλληφθέντες
Σχετικά Άρθρα
Παρουσία παιδοψυχολόγου κατέθεσε η 14χρονη, η οποία διαμένει σε δομή ανηλίκων στη Νέα Σμύρνη και έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.
Μετά από εντολή της ανακρίτριας, η ανήλικη κατέθεσε στο «Σπίτι του Παιδιού» στο Παλαιό Φάληρο, δομή του υπουργείου Δικαιοσύνης.
Παράλληλα, την Παρασκευή 24/3 θα οδηγηθούν ενώπιον της Ανακρίτριας οι τρεις συλληφθέντες, ηλικίας 24, 25 και 29 ετών, οι οποίοι είχαν συναντηθεί σε ξενοδοχείο με την 14χρονη και μεταξύ αυτών, φέρεται να είναι και ο μαστροπός της.
Παράλληλα, η ΕΛ.ΑΣ. αναζητεί και τέταρτο άτομο, ενώ τα κινητά τηλέφωνα όλων έχουν σταλεί για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια.
Στόχος είναι στο κινητό τηλέφωνο της 14χρονης να ανιχνευτούν οι επαφές και τα μηνύματα για να διαπιστωθεί αν κλείνονταν ραντεβού μέσω διαδικτύου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κινητό του 24χρονου συλληφθέντα βρέθηκαν βίντεο με την ανήλικη, μεταξύ των οποίων πράξεις ερωτικού περιεχομένου με το τέταρτο άτομο που αναζητείται.
Η 14χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε ότι με τον 29χρονο  "Ταχίρ", με αιγυπτιακή καταγωγή, που φέρεται να την εξέδιδε,  γνωρίστηκαν στο site γνωριμιών, είχαν σχέση και στη συνέχεια, εκείνος της έκλεινε ραντεβού σε ξενοδοχεία με άνδρες που την βίαζαν.
Η ανήλικη είχε φύγει από τη δομή που διέμενε πάνω από 30 φορές και επέστρεφε μετά από μικρά χρονικά διαστήματα, ενώ η υπόθεση ξεσκεπάστηκε μετά την καταγγελία που έκανε η κοινωνική λειτουργός του ιδρύματος, μετά από ενημέρωση από φίλη της ανήλικης.
Η 14χρονη επέστρεψε στη δομή φιλοξενίας το πρωί της Δευτέρας 20/3, αφού πέρασε τη νύχτα με τους τρεις άνδρες σε ξενοδοχείο του Μεταξουργείου, αλλά μετά εξαφανίστηκε.

Δημογλίδου (εκπρόσωπος Τύπου ΕΛ.ΑΣ): Οι συλληφθέντες φαίνεται να ανήκουν σε κύκλωμα που παρασύρουν παιδιά

Μιλώντας για την υπόθεση στον ΑΝΤ1 η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντίνα Δημογλίδου, ανέφερε ότι η υπόθεση βρίσκεται στην ανάκριση, ενώ η ανήλικη είχε παραβιάσει κάποιους από τους όρους της δομής, καθώς έφευγε το βράδυ και γύρναγε το πρωί.
«Αυτό που μας βοήθησε να αναλάβουμε δράση ήταν μια κοινωνική λειτουργός», σημείωσε και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, ότι «η καταγγελία ότι άνθρωποι περίμεναν το παιδί έξω από την δομή δεν είχε φτάσει στην Αστυνομία» και πως η συμπεριφορά του παιδιού είχε προβληματίσει τους εργαζόμενους στην δομή.
Σύμφωνα με την κα Δημογλίδου, οι συλληφθέντες φαίνεται να ανήκουν σε κύκλωμα που παρασύρουν παιδιά.

Γιαννόπουλος (Χαμόγελο του Παιδιού) : Είχαμε βγάλει τέσσερα 4 missing alert μέσα σε ένα χρόνο

«Επίσημα βγάλαμε με εισαγγελικές εντολές τέσσερα 4 missing alert μέσα σε 1 – 1,5 χρόνο», ανέφερε ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κ. Γιαννόπουλος, μιλώμντας στον ΑΝΤ1, σημειώνοντας ότι η 14χρονη αι οι αδερφή της είχαν φύγει αρκετές φορές από την δομή φιλοξενίας.
Σύμφωνα με τον κ. Γιαννόπουλο, «το τελευταίο διάστημα έχουμε 1 παιδί ανά δυο ημέρες που εξαφανίζεται» και είναι κορίτσια 13 - 14 ετών και Ελληνίδες.
«Έχουν συμβεί γεγονότα και στο «Χαμόγελο του Παιδιού»», όπως είπε, προσθέτοντας ότι ειδοποιούν άμεσα την αστυνομία και την εισαγγελία.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας: Συνελήφθησαν 3 ημεδαποί κατηγορούμενοι για μαστροπεία και αρπαγή ανήλικης

"Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, βραδινές ώρες της 20-3-2023 στο Χαϊδάρι, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, τρεις ημεδαποί, 29, 25 και 24 ετών, κατά περίπτωση για μαστροπεία και αρπαγή ανηλίκων και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Αναζητείται και έτερος συγκατηγορούμενος των ανωτέρω.
Ειδικότερα, έπειτα από διερεύνηση καταγγελίας αναφορικά με γενετήσια εκμετάλλευση ανήλικης που διαμένει σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων στην Νέα Σμύρνη, εντοπίστηκαν οι ανωτέρω από αστυνομικούς στην περιοχή του Χαϊδαρίου και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφάλειας Νέας Σμύρνης, όπου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τους για τις ανωτέρω πράξεις.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης