Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κρήτη - Διαψεύδει ο πατέρας τον ξυλοδαρμό της κόρης του: «Ανήκουστο, είχαμε μόνο μια λεκτική διένεξη, λατρεύω τα παιδιά μου»

Κρήτη - Διαψεύδει ο πατέρας τον ξυλοδαρμό της κόρης του: «Ανήκουστο, είχαμε μόνο μια λεκτική διένεξη, λατρεύω τα παιδιά μου»
Όπως υποστηρίζει ο κατηγορούμενος με καταγωγή από την Αίγυπτο, «οι δυο τους είχαν μια έντονη λεκτική αντιπαράθεση η οποία όμως δεν κατέληξε ποτέ σε χειροδικία και αυτό μένει να αποδειχθεί πλέον εμπράκτως και στην ιατροδικαστική έκθεση που αναμένεται να εκδοθεί εντός των επόμενων ημερών

Αίσθηση προκάλεσε νωρίτερα η είδηση ότι 50χρονος πατέρας στο Ηράκλειο της Κρήτης συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό της ανήλικης κόρης του μετά από μήνυση που υπέβαλε η ίδια η 14χρονη καταγγέλοντας τη φερόμενη πράξη βίας.
Σύμφωνα με την πλευρά της υπεράσπισης του κατηγορουμένου που έχει αναλάβει ο δικηγόρος Μάνος Δρακωνάκης, ο πατέρας ουδέποτε έκανε χρήση βίας απέναντι στην κόρη του, αντικρούοντας τα όσα καταγγέλλει η ανήλικη περί ενδοοικογενειακής.
Όπως υποστηρίζει ο κατηγορούμενος με καταγωγή από την Αίγυπτο, «οι δυο τους είχαν μια έντονη λεκτική αντιπαράθεση η οποία όμως δεν κατέληξε ποτέ σε χειροδικία και αυτό μένει να αποδειχθεί πλέον εμπράκτως και στην ιατροδικαστική έκθεση που αναμένεται να εκδοθεί εντός των επόμενων ημερών».
Σε επικοινωνία του BN με τον κ. Δρακωνάκη, εκείνος ανέφερε ότι ο εντολέας του ποτέ δεν έχει δώσει δικαιώματα για μια τέτοια απαράδεκτη συμπεριφορά καθώς υπερ-αγαπά το παιδί του και προσπάθησε απλώς να ηρεμήσει τα πνεύματα καθώς εκείνη θύμωσε.
img-5443.jpg
Το όλο σκηνικό ξεκίνησε όταν ο 50χρονος φέρεται να ζήτησε από την κόρη του να πλύνει τα πιάτα στην οικία τους καθώς η μητέρα είναι έγκυος και δεν μπορούσε αλλά η μικρή αντέδρασε εντόνως απέναντι στον πατέρα της

Οι κατηγορίες της 14χρονης

Σύμφωνα με τα όσα είπε η ανήλικη, ο πατέρας της άρχισε να την χτυπάει στο κεφάλι με τα χέρια του και αναγκάστηκε να καλέσει σε βοήθεια.
Στο σπίτι της οικογένειας στο κέντρο του Ηρακλείου μετέβησαν άμεσα οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι και συνέλαβαν τον 50χρονο πατέρα το πρωί της Παρασκευής (24/3) στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση ενώ ο κατηγορούμενος θα εμφανιστεί αύριο (25/3) ενώπιον του Εισαγγελέα για την απολογία του.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης