Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Χαλκιδική: Εντοπίστηκε στη Γαλλία η 26χρονη με το παιδί της - Η δήλωση εξαφάνισης από τον σύζυγο της

Χαλκιδική: Εντοπίστηκε στη Γαλλία η 26χρονη με το παιδί της - Η δήλωση εξαφάνισης από τον σύζυγο της
Ο 32χρονος πατέρας υποστήριξε πως την Τρίτη 21 Μαρτίου, η 26χρονη έφυγε από το σπίτι τους στην περιοχή της Νικήτης, παίρνοντας μαζί και την 3χρονη κόρη τους
Τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης της 26χρονης μαζί με την 3χρονη κόρη της από την Χαλκιδική.
Εντοπίστηκε στη Γαλλία μαζί με την τρίχρονη κόρη της και σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday.gr η γυναίκα επικοινώνησε μέσω βιντεοκλήσης με την ασφάλεια.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής συνεργασίας ανάμεσα στις δύο χώρες, οι γαλλικές αρχές ενημέρωσαν τις αντίστοιχες ελληνικές ότι εντόπισαν τη μητέρα και την κόρη της και πως είναι καλά στην υγεία τους. Η Γαλλία είναι χώρα καταγωγής του πατέρα της 26χρονης.

Τι προηγήθηκε

Το θρίλερ αναζήτησής τους, ξεκίνησε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, όταν ο 32χρονος πατέρας του κοριτσιού και σύντροφος της 26χρονης, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας, δηλώντας την εξαφάνισή τους.
Σημειώνεται ότι οι ελληνικές Αρχές βρίσκονταν σε συνεχή επαφή με τις γαλλικές Αρχές, ενώ είχαν ενημερώσει και την Ιντερπόλ για την εξαφάνιση της 26χρονης από τη Χαλκιδική.
Ο 32χρονος πατέρας υποστήριξε πως την Τρίτη 21 Μαρτίου, η 26χρονη έφυγε από το σπίτι τους στην περιοχή της Νικήτης, παίρνοντας μαζί και την 3χρονη κόρη τους. Από εκείνη την ώρα δεν είχαν δώσει κανένα σημάδι ζωής, με τον ίδιο να προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί τους, χωρίς ωστόσο να υπάρχει αποτέλεσμα.
Tο ζευγάρι δεν είναι παντρεμένο, ωστόσο συζούσε στο ίδιο σπίτι.
Ο 32χρονος έχει αναγνωρίσει την 3χρονη κόρη του.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης