Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ληστεία με μαχαίρι στην Ακρόπολη: Συνελήφθη και ο δεύτερος δράστης από την ΕΛ.ΑΣ

Ληστεία με μαχαίρι στην Ακρόπολη: Συνελήφθη και ο δεύτερος δράστης από την ΕΛ.ΑΣ
Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ οι δύο δράστες
Σχετικά Άρθρα
Στη σύλληψη και του δεύτερου δράστη της αιματηρής ληστείας με θύμα έναν 18χρονο στην περιοχή της Ακρόπολης το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.
Πρόκειται για ακόμη έναν 17χρονο του περιστατικού που σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Πανός και Πολυγνώτου.
Στο μεταξύ, σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο παραμένει το θύμα της ληστείας, που είναι ένας 18χρονος που τον τραυμάτισαν με το μαχαίρι στον λαιμό και την κοιλιά.

Το περιστατικό

Για το περιστατικό, σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία νωρίτερα σήμερα, πριν από την δεύτερη σύλληψη, ανέφερε ότι «συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, νυχτερινές ώρες της 17-4-2023 στην Ακρόπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών 17χρονος ημεδαπός για ληστεία κατά συναυτουργία. Αναζητείται ο έτερος δράστης.
Ειδικότερα, ο αναζητούμενος δράστης από κοινού με τον 17χρονο προσέγγισαν με πρόθεση τη ληστεία ομάδα πέντε νεαρών ατόμων που κινούνταν πεζή στην περιοχή της Ακρόπολης.
Ο ανωτέρω δράστης προτάσσοντας το μαχαίρι στο λαιμό σε έναν εκ των ανωτέρω (18χρονο ημεδαπό), προσπάθησε να αφαιρέσει το τσαντάκι του, ενώ ο 17χρονος στεκόταν κοντά του.
Έπειτα αφαίρεσε το τσαντάκι, αφότου επιτέθηκε και τραυμάτισε με το μαχαίρι τον 18χρονο στην περιοχή του λαιμού και της κοιλιάς.
Οι δράστες της ληστείας τράπηκαν σε φυγή, με τον 17χρονο να ακινητοποιείται σε κοντινό σημείο.
Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) που μετέβησαν στο σημείο, δέσμευσαν και οδήγησαν τον 17χρονο στο τμήμα, ενώ ερευνώντας το δρομολόγιο διαφυγής του δράστη της επίθεσης βρήκαν το τσαντάκι που προηγουμένως απέρριψε.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης