Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Άρτα: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του 5,5 μηνών βρέφους – Το πρώτο μήνυμα του 37χρονου πατέρα

Άρτα: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του 5,5 μηνών βρέφους – Το πρώτο μήνυμα του 37χρονου πατέρα
Ο πατέρας κατηγορείται για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.
Σε έλλειψη οξυγόνου αλλά και θερμοπληξία, από τις συνθήκες θερμοκρασίας που δημιουργήθηκαν, αποδίδεται ο τραγικός και βασανιστικός θάνατος του βρέφους ηλικίας 5,5 ετών που πέθανε αβοήθητο μέσα στο αυτοκίνητο των γονιών του.
Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με πληροφορίες το 5,5 μηνών βρέφος έμεινε μέσα στο αυτοκίνητο με κλειστά τζάμια για περίπου 7 ώρες.
Ως γνωστόν, ο 37χρονος πατέρας του άτυχου βρέφους, ο οποίος μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος στον ανακριτή της Άρτας, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή 12 Μαΐου.
Ο πατέρας κατηγορείται για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια. Συγκεκριμένα, ο άνδρας κατηγορείται για θανατηφόρα έκθεση του πεντέμισι μηνών βρέφους, το οποίο άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο παρκαρισμένο αυτοκίνητο στην Άρτα.

Το πρώτο μήνυμα του πατέρα

Ο συνήγορος του πατέρα, Δημήτρης Λαμπράκης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους είπε ότι το μήνυμα που στέλνει ο εντολέας του, είναι να μη ζήσει κανένας άνθρωπος αυτή την κατάσταση.
Μάλιστα ανέφερε ότι τόσο ο πατέρας όσο και η 27χρονη μητέρα επιχείρησαν να θέσουν τέλος στη ζωή τους, μόλις συνειδητοποίησαν, ότι το μωρό τους δεν ζει.
Στο μεταξύ τα φιμέ τζάμια του αυτοκινήτου εμπόδισαν τους περαστικούς να αντιληφθούν το τι συνέβαινε όπως είπε αυτόπτης μάρτυρας.
Για την τραγωδία μίλησε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος στο OPEN
«To παιδί πήγε στο νοσοκομείο νεκρό, οι γονείς νοσηλεύονται σε κακή ψυχολογική κατάσταση» τόνισε και διέψευσε τα όσα ακούγονται περί απόπειρας αυτοκτονίας του πατέρα.
«Δεν το χωράει ανθρώπου νους» επεσήμανε και σημείωσε πως το αυτοκίνητο στο οποίο ο πατέρας είχε ξεχάσει το παιδί «ήταν σε ένα σημείο από όπου διέρχονται πολίτες αλλά είχε φιμέ τζάμια και κανείς δεν το είδε».
Όπως μετέδωσε το OPEN χθες Τρίτη σημειώθηκε ένταση μεταξύ των δύο οικογενειών, με συγγενείς της 27χρονης μητέρας να απειλούν να μπουν στο νοσοκομείο για να λιντσάρουν τον 37χρονο πατέρα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης