Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: Ελεύθεροι με όρους οι δύο κατηγορούμενοι

Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: Ελεύθεροι με όρους οι δύο κατηγορούμενοι
Στους δύο επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της υποχρέωσης εμφάνισης δύο φορές τον μήνα σε Αστυνομικό Tμήμα
Σχετικά Άρθρα
Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους οι δύο κατηγορούμενοι για την εμπλοκή τους στην υπόθεση της αρπαγής και δολοφονίας του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2102.
Στους δύο επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της υποχρέωσης εμφάνισης δύο φορές τον μήνα σε Αστυνομικό Tμήμα.
Υπενθυμίζεται ότι είχαν πρόσφατα συλληφθεί μετά από ένταλμα των δικαστικών Αρχών.
Το πρωί του Σαββάτου 13/5 οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στο ανακριτικό γραφείο για να απολογηθούν, καθώς βρίσκονται αντιμέτωποι με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και αρπαγής κατά συναυτουργία σε βάρος του 26χρονου φοιτητή, που τους απαγγέλθηκαν στο πλαίσιο της νέας έρευνας που ξεκίνησε γ μετά την καταδίκη σε δεύτερο βαθμό των βασικών κατηγορουμένων.
Προηγήθηκε των απολογιών η απόρριψη από το αρμόδιο Συμβούλιο των ενστάσεων των κατηγορουμένων για ακυρότητα της διαδικασίας.
Οι δυο κατηγορούμενοι, σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκαν οποιαδήποτε εμπλοκή τους στην υπόθεση του Μ. Παπαγεωργίου, η σορός του οποίου δεν έχει βρεθεί μέχρι σήμερα.
Πάντως, η εν εξελίξει δικαστική έρευνα αφορά πρόσωπα που φαίνεται να ενεπλάκησαν στην υπόθεση του 26χρονου και ξεκίνησε με εντολή του Μικτού Ορκωτού Εφετείου. Αφορά κυρίως εννέα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και η οικογένεια του θεωρούμενου ως εγκέφαλου του εγκληματικού σχεδίου, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε ισόβια και επιπλέον πολυετή κάθειρξη σε πρώτο και σε δεύτερο βαθμό.
Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες θα βρεθούν ενώπιον του ανακριτή οι δύο γιοι τού καταδικασμένου ως εγκέφαλου της υπόθεσης, που είναι ένας εν ενεργεία και ένας εν αποστρατεία αστυνομικός.
Σημειώνεται ότι το δευτεροβάθμιο δικαστήριο έδωσε εντολή να ερευνηθεί ο ρόλος των δύο γιων του εγκέφαλου, της συζύγου του, η οποία έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό για συνέργεια σε απόπειρα εκβίασης και αρπαγή και είναι κατηγορούμενη και για συνέργεια σε ανθρωποκτονία, καθώς και ακόμη άλλων τεσσάρων προσώπων που φέρεται να έχουν εμπλακεί στο έγκλημα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης