Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΕΛ.ΑΣ- Πειραιάς: Εντοπίστηκε εξοπλισμένο εργαστήριο - φυτώριο δενδρυλλίων κάνναβης - Αναζητείται ένας 40χρονος

ΕΛ.ΑΣ- Πειραιάς: Εντοπίστηκε εξοπλισμένο εργαστήριο - φυτώριο δενδρυλλίων κάνναβης - Αναζητείται ένας 40χρονος
Aναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. ένας 40χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών
Πλήρως οργανωμένο και εξοπλισμένο εργαστήριο-φυτώριο υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης εντοπίστηκε στον Πειραιά από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Μάλιστα, ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ένας 40χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Κατασχέσεις

Όπως ανακοινώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης διά της υδροπονικής μεθόδου από τον κατηγορούμενο και περαιτέρω διακίνηση των συγκομισθέντων ποσοτήτων κάνναβης στην περιοχή του Πειραιά, πραγματοποίησαν αστυνομικοί στις 14/5 έρευνα σε οικία που έχει μισθώσει ο 40χρονος στην περιοχή του Πειραιά.
Εντός της οικίας εντοπίσθηκε φυτώριο καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης διά της υδροπονικής μεθόδου, μετά του απαραίτητου εξοπλισμού υποστήριξης της καλλιέργειας, ενώ επακολούθησε έρευνα και στην οικία που διαμένει ο κατηγορούμενος στον Πειραιά.
Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 40 δενδρύλλια κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας, 50,6 γραμμ. κάνναβης, πλήρης εξοπλισμός εργαστηρίου καλλιέργειας κάνναβης και πλαστικός τρίφτης.
ΕΛΑΣ.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης