Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΕΛ.ΑΣ: Συλλήψεις για διακίνηση μεταναστών σε Φλώρινα και Έβρο

ΕΛ.ΑΣ: Συλλήψεις για διακίνηση μεταναστών σε Φλώρινα και Έβρο
Τι κατασχέθηκε από την Ελληνική Αστυνομία
Σε τρεις συλλήψεις σε Φλώρινα και Έβρο για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών προχώρησαν αστυνομικοί
Προανάκριση ενήργησαν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών Φλώρινας και Τυχερού Αλεξανδρούπολης.
Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 10/6 συνελήφθησαν σε περιοχή της Φλώρινας δύο άντρες, 20 και 23 ετών αντίστοιχα, για διακίνηση μετανάστη στο εσωτερικό της χώρας.
Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, σε περιοχή της Φλώρινας, Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο με οδηγό τον 20χρονο και συνοδηγό τον 23χρονο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν παράνομα από κοινού, έναν 53χρονο αλλοδαπό, ο οποίος είχε προηγουμένως εισέλθει παράνομα στη χώρα.
Κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά και 3 κινητά τηλέφωνα.
φλ.JPG
Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών Φλώρινας, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Συνελήφθη οδηγός φορτηγού που μετέφερε παράνομα μετανάστες

Συνελήφθη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.
Όπως ανακοινώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία, ο δράστης οδηγώντας Δ.Χ.Φ. όχημα (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου), μετέβη στις 9/6 στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα και κατά τον έλεγχο των αστυνομικών διαπιστώθηκε να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας 15 μη νόμιμους μετανάστες.
Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού Αλεξανδρούπολης.
ελασ_1.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης