Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πανελλαδικές Εξετάσεις: Ανοίγει την Πέμπτη 15/6 η πλατφόρμα για αποτελέσματα μέσω γραπτού μηνύματος SMS

Πανελλαδικές Εξετάσεις: Ανοίγει την Πέμπτη 15/6 η πλατφόρμα για αποτελέσματα μέσω γραπτού μηνύματος SMS
Για τρίτη χρονιά φέτος θα έχουν οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων τη δυνατότητα ενημέρωσης μέσω γραπτού μηνύματος SMSγια τη βαθμολογία τους, αλλά και τη σχολή/τμήμα εισαγωγής τους
Διαθέσιμη από αύριο, Πέμπτη 15/6, έως και τις 23/6 θα είναι η ειδική εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, προκειμένου οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων να καταχωρίσουν ή να επιβεβαιώσουν το κινητό τους τηλέφωνο ώστε να λάβουν τα αποτελέσματα με γραπτό μήνυμα SMS .
Για τρίτη χρονιά φέτος θα έχουν οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων τη δυνατότητα ενημέρωσης μέσω γραπτού μηνύματος SMS για τη βαθμολογία τους, αλλά και τη σχολή/τμήμα εισαγωγής τους.
Ειδικότερα, οι υποψήφιοι μπορούν να καταχωρίσουν ή να επιβεβαιώσουν το κινητό τους τηλέφωνο στη σελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων smsresults.minedu.gov.gr μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης Δημόσιας Διοίκησης gov.gr, σε ειδική εφαρμογή η οποία θα είναι διαθέσιμη από την Πέμπτη 15 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 23 Ιουνίου, αξιοποιώντας τα στοιχεία συμμετοχής τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023.
Σημειώνεται ότι η εφαρμογή αναπτύχθηκε και λειτουργεί από το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας - ΕΔΥΤΕ Α.Ε. (GRNET), Φορέα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σε συνεργασία με τη Γενική́ Διεύθυνση Ψηφιακών Συστημάτων, Υποδομών και Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο του Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Εκπαίδευσης.
Ακόμη, υπενθυμίζεται ότι το κανάλι του κινητού τηλεφώνου λειτουργεί ανεξάρτητα από την εφαρμογή του ΥΠΑΙΘ results.it.minedu.gov.gr, όπου οι υποψήφιοι, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους χαρακτήρες, θα μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για τη βαθμολογία τους και τη σχολή εισαγωγής τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης