Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πρωτοφανές περιστατικό στο ΚΑΤ: Ασθενής μπήκε με το... αυτοκίνητό του στα επείγοντα

Πρωτοφανές περιστατικό στο ΚΑΤ: Ασθενής μπήκε με το... αυτοκίνητό του στα επείγοντα
Όπως είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος σε συνέντευξη του, «ο οδηγός ειδοποίησε για να πάει κάποιος τραυματιοφορέας, δεν ήταν κάποιος στο σημείο και τότε αποφάσισε να μην χάσει χρόνο και να μπει με το όχημά του»
Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στο μεγαλύτερο ορθοπεδικό νοσοκομείο της χώρας καθώς ένας πολίτης «μπούκαρε» με το αυτοκίνητό του στα επείγοντα του ΚΑΤ.
Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν από τρεις εβδομάδες όταν ένα πολίτης μετέφερε συγγενή του που ήταν ασθενής και επειδή εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε τραυματιοφορέας, αποφάσισε να εισβάλλει με το αυτοκίνητό του, τύπου SMART στον εσωτερικό χώρο του νοσοκομείου.

Τι λέει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ

Όπως είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος σε συνέντευξη του, «ο οδηγός ειδοποίησε για να πάει κάποιος τραυματιοφορέας, δεν ήταν κάποιος στο σημείο και τότε αποφάσισε να μην χάσει χρόνο και να μπει με το όχημά του».
Ο κ. Γιαννάκος έκανε λόγο για ένα τραγελαφικό γεγονός που όμως δείχνει ταυτόχρονα «και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία με τις μεγάλες ελλείψεις σε αριθμό προσωπικού».
Σύμφωνα με τον ίδιο, όσοι ήταν παρόντες στο περιστατικό έμειναν εμβρόντητοι, κάποιοι φώναζαν ενώ άλλοι τρόμαξαν.
Ο κ. Γιαννάκος διευκρίνισε ότι υπήρχαν τραυματιοφορείς εκείνη τη στιγμή βέβαια στο νοσοκομείο, αλλά δίνεται προτεραιότητα στα ασθενοφόρα και όχι στους ασθενείς που φτάνουν με ιδιωτικά οχήματα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης