Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ο στιχουργός Νίκος Γρίτσης συνελήφθη για συμμετοχή στο καρτέλ της κοκαΐνης

Ο στιχουργός Νίκος Γρίτσης συνελήφθη για συμμετοχή στο καρτέλ της κοκαΐνης
Οι αρχές εκτιμούν ότι τα πέντε άτομα είχαν συγκροτήσει σπείρα διακίνησης ναρκωτικών σε περιοχές της Τρίπολης από τον περασμένο Φεβρουάριο
Ο Νίκος Γρίτσης ο στιχουργός που έχει υπογράψει δεκάδες επιτυχίες του λαϊκού και ποπ πενταγράμμου από τα τέλη της δεκαετίας του ’90 είναι ο 53χρονος άνδρας που συνελήφθη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στην Τρίπολη.
Ο Νίκος Γρίτσης έχει δώσει στίχους του και έχουν ερμηνευτεί από πασίγνωστους Έλληνες καλλιτέχνες, όπως η Γλυκερία, ο Νότης Σφακιανάκης, ο Πάνος Κιάμος, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Στέλιος Ρόκκος, ο Γιώργος Μαζωνάκης και άλλοι.
Ο 53χρονος δραστηριοποιούταν και στον χώρο της νύχτας, αναλαμβάνοντας τη φύλαξη σε κέντρα διασκέδασης, ενώ έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης στα τέλη της δεκαετίας του ’90.
Η αστυνομία τον συνέλαβε μαζί με άλλα 4 άτομα, ηλικίας από 26 έως 56 ετών όπως αναφέρει το nantiareport.
Οι αρχές εκτιμούν ότι τα πέντε άτομα είχαν συγκροτήσει σπείρα διακίνησης ναρκωτικών σε περιοχές της Τρίπολης από τον περασμένο Φεβρουάριο.
Η συγκεκριμένη ομάδα διέθετε ιεραρχική δομή, αλλά και ένα διαμέρισμα το οποίο χρησιμοποιούσε αποκλειστικά ως μέρος αποθήκευσης και φύλαξης των ναρκωτικών ουσιών.
Υπολογίζεται ότι από τη δράση τους οι συλληφθέντες είχαν αποκομίσει όφελος που άγγιζε τις 150.000 ευρώ.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης