Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Καλοκαίρι την Παρασκευή 23/6 - Μπόρες και καταιγίδες το... Σαββατοκύριακο

Καλοκαίρι την Παρασκευή 23/6 - Μπόρες και καταιγίδες το... Σαββατοκύριακο
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 21 με 34 βαθμούς Κελσίου
Άκρως καλοκαιρινή θα είναι η εικόνα του καιρού το επόμενο 24ωρο, δεν θα λείψουν όμως και κάποιες μπόρες και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά κατά τη διάρκεια των απογευματινών και πρώτων βραδινών ωρών.
Σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου, τις βραδινές ώρες η αστάθεια θα περιοριστεί στις περιοχές της κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας μέχρι και τα βορειότερα τμήματα της Θεσσαλίας.
Η θερμοκρασία σε ηπειρωτικές περιοχές θα φτάσει τους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου.
Στην Αττική θα διατηρηθεί η ηλιοφάνεια από τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις και σε διαφορετικές εντάσεις, στην ανατολική Αττική θα φτάσουν τα 4 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 21 με 34 βαθμούς Κελσίου.
Η Κεντρική Μακεδονία θα έχει ηλιοφάνεια στην αρχή της ημέρας, με κάποιες συννεφιές -κατά τόπους αυξημένες- τις θερμές ώρες. Τις πρώτες βραδινές ώρες δεν αποκλείεται να βρέξει τοπικά και για λίγο. Μέσα στη νύχτα ο καιρός θα βελτιωθεί ξανά.
Οι άνεμοι με τη μορφή θαλάσσιας αύρας στα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 22 με 30 βαθμούς Κελσίου.
Το Σάββατο θα έχουμε αύξηση της θερμοκρασίας και της υγρασίας. Αρχικά θα επικρατήσει παντού ηλιοφάνεια αλλά προς το απόγευμα, διάσπαρτες μπόρες και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην κεντρική και κυρίως στη βόρεια χώρα.
Ωστόσο, ο Σάκης Αρναούτογλου έκανε λόγο για άστατο καιρό την Κυριακή των εκλογών. Στα ανατολικά και στα νότια θα παραμείνει καλός αλλά στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρχουν περάσματα από μπόρες ή και καταιγίδες, τοπικά ισχυρές.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης