Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πόρτο Γερμενό: Εντοπίστηκε νεκρός ο 48χρονος Γερμανός περιπατητής που αναζητείτο

Πόρτο Γερμενό: Εντοπίστηκε νεκρός ο 48χρονος Γερμανός περιπατητής που αναζητείτο
H εξαφάνισή του είχε δηλωθεί το Σάββατο 1η Ιουλίου
Νεκρός εντοπίστηκε από σκύλο της 1ης ΕΜΑΚ σε φαράγγι κοντά στον Άγιο Κυπριανό, ο 48χρος Γερμανός περιπατητής, ο οποίος αναζητείτο μετά την εξαφάνισή του στην περιοχή Πόρτο Γερμενό.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο 48χρονος ήταν αγνοούμενος από την περασμένη Πέμπτη 29/6 και η εξαφάνισή του είχε δηλωθεί το Σάββατο 1η Ιουλίου στο Τμήμα Ασφαλείας Κορωπίου από την 41χρονη σύντροφό του, η οποία ανέφερε ότι είχε φύγει με το μισθωμένο αυτοκίνητό του για άγνωστη περιοχή, προκειμένου να περπατήσει στη φύση.
Το μεσημέρι της Πέμπτης 29/6, ο 48χρονος της τηλεφώνησε και της έστειλε φωτογραφίες από το σημείο, όπου υπήρχαν πεύκα μέχρι τη θάλασσα, χωρίς όμως να αναφέρει την περιοχή και από εκείνη τη στιγμή και μετά χάθηκε η επαφή , καθώς δεν απαντούσε στις κλήσεις της.
Η 41χρονη προχώρησε στη δήλωση εξαφάνισης, που σήμανε συναγερμό στις Αρχές και ξεκίνησαν έρευνες από την Πυροσβεστική, την Αστυνομία και το Λιμενικό.
Από την έρευνα προέκυψε ότι το τηλέφωνο του 48χρονου εξέπεμπε σήμα από την κεραία της Θίσβης Βοιωτίας και σε απόσταση περίπου 30 χιλιομέτρων από τη βάση και έτσι, σε συνδυασμό με τις φωτογραφίες, οι έρευνες επικεντρώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Πόρτο Γερμενό.
Με τη συνδρομή ελικοπτέρου super puma της Πυροσβεστικής βρέθηκε στις 3/7 το μισθωμένο αυτοκίνητο, συνεχίστηκαν ο έρευνες μέχρι που ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της ΕΜΑΚ από την Ελευσίνα εντόπισε τον άνδρα νεκρό στο φαράγγι.
Προανάκριση διενεργείται από το ΤΑ Κορωπίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης