Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΕΟΚ: Παύση της δίωξης εναντίον πρώην παράγοντα για απόπειρα βιασμού λόγω παραγραφής - Η πρόταση εισαγγελέα ήταν καταδικαστική

ΕΟΚ: Παύση της δίωξης εναντίον πρώην παράγοντα για απόπειρα βιασμού λόγω παραγραφής - Η πρόταση εισαγγελέα ήταν καταδικαστική
Η πρόταση του Εισαγγελέα ήταν καταδικαστική για απόπειρα βιασμού, όμως καταδικάστηκε για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και τελικά παύση διώξεως λόγω παραγραφής
Σταμάτησε η δίωξη λόγω παραγραφής για το πρώην κορυφαίο στέλεχος της ΕΟΚ σχετικά με την υπόθεση της καταγγελίας της υπαλλήλου της Ομοσπονδίας για απόπειρα βιασμού σε βάρος της.
Σύμφωνα με το pelop.gr η πρόταση του Εισαγγελέα ήταν καταδικαστική για απόπειρα βιασμού, όμως καταδικάστηκε για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και τελικά παύση διώξεως λόγω παραγραφής.
Να σημειωθεί ότι η 44χρονη υπάλληλος κατήγγειλε τον Μάρτιο του 2021 στον τότε υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, τα όσα ισχυρίζεται ότι υπέστη από τον συγκεκριμένο παράγοντα της Ομοσπονδίας το βράδυ της 11ης Ιουλίου του 2014 όταν με αποστολή της ΕΟΚ είχε επισκεφτεί την Κρήτη με την Εθνική ομάδα Νέων για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Αυτό είχε ως συνέπια ο υφυπουργός να διαβιβάσει την καταγγελία της στον Εισαγγελέα, προκειμένου να διερευνήσει τυχόν αξιόποινες πράξεις.
Στη συνέχεια με βάση τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν οδήγησαν το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο πλημμελειοδικών Πατρών, μετά και την εισαγγελική πρόταση, στην έκδοση βουλεύματος και την παραπομπή της υπόθεσης στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης