Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αλεξανδρούπολη: Απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικές περιοχές της Αλεξανδρούπολης και του Σουφλίου λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς

Αλεξανδρούπολη: Απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικές περιοχές της Αλεξανδρούπολης και του Σουφλίου λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς
Σε όποιον δεν συμμορφωθεί με την απόφαση θα επιβληθεί διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ
Με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Έβρου, Δημήτρη Πέτροβιτς, απαγορεύεται αύριο από τις 8.00 έως τις 22.00 η διέλευση, παραμονή και κυκλοφορία προσώπων και οχημάτων σε περιοχές ευθύνης των δασαρχείων Αλεξανδρούπολης και Σουφλίου, λόγω υψηλού κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς. Ειδικότερα, η απαγόρευση ισχύει για τις αναδασώσεις Κίρκης, Συκορράχης, τον χώρο αναψυχής Συκορράχης, τις αναδασώσεις Μεσημβρίας, Κομάρου-Ατάρνης και έναντι Κ.Α.Α.Υ. Μάκρης.
Επίσης για το δάσος και τον χώρο αναψυχής Ιάνας, το περιαστικό δάσος Παλαγίας, το άλσος γαλλικού σταθμού Ο.Σ.Ε., τη δασική περιοχή Αετοχωρίου-Πεύκων-Λουτρού καθώς και το Εθνικό Πάρκο Δαδιάς-Λευκίμης-Σουφλίου περιοχή Α εξαιρουμένης της καμένης έκτασης από την πυρκαγιά της 21ης Ιουλίου 2022.
Σημειώνεται ότι της απαγόρευσης εξαιρούνται οι περιπτώσεις που αναφέρονται στο άρθρο 130 του ν. 4926/2022 (πρόσωπα που κατοικούν ή εργάζονται στις περιοχές του άρθρου 129, καθώς και πρόσωπα που μετακινούνται εντός του οδικού δικτύου).
Για κάθε παράβαση επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης