Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Καβάλα: Βούλγαρος υπέστειλε από το λιμάνι την ελληνική σημαία και ανέβασε της χώρας του - Τι φώναζε

Καβάλα: Βούλγαρος υπέστειλε από το λιμάνι την ελληνική σημαία και ανέβασε της χώρας του - Τι φώναζε
Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για προσβολή εθνικών συμβόλων και  στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος
Χειροπέδες σε έναν 35χρονο Βούλγαρο πέρασαν οι άντρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας, καθώς υπέστειλε την ελληνική σημαία που κυμάτιζε στο λιμάνι και ανέβασε τη σημασία της Βουλγαρίας.
Ο 35χρονος συνελήφθη στις 4/8 και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Καβάλας όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για προσβολή εθνικών συμβόλων, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας και αυτόπτες μάρτυρες, ο Βούλγαρος το βράδυ της Παρασκευής 4/8 κατευθύνθηκε προς τον λιμενοβραχίονα του επιβατικού λιμένα «Απόστολος Παύλος», υπέστειλε την ελληνική σημεία και ανέβασε τη σημασία της Βουλγαρίας.
Τις λιμενικές αρχές ειδοποίησαν αυτόπτες μάρτυρες και τη στιγμή που πήγαν να τον συλλάβουν, ο 35χρονος πρόβαλε αντίσταση, εξύβριζε τους λιμενικούς και φώναζε ότι οι περιοχές αυτές ανήκουν στη Βουλγαρία. Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Καβάλας.
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι η πρώτη φορά που ο 35χρονος απασχολεί τις Αρχές, καθώς υπήρξε άλλη μια φορά ανάλογο περιστατικό και φέρεται να είναι μέλος εξτρεμιστικής οργάνωσης που πρεσβεύει ότι η Καβάλα και οι περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας ανήκουν στη χώρα του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης