Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Φωτιά στην Τρίπολη: Προσήχθη ύποπτος για εμπρησμό

Φωτιά στην Τρίπολη: Προσήχθη ύποπτος για εμπρησμό
Η πυροσβεστική καλεί όλους τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί
Επιχειρούν 92 πυροσβέστες με 14 οχήματα και 6 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ τα εναέρια μέσα θα ξεκινήσουν να επιχειρούν εκ νέου από το πρωί της Τρίτης
Μάχη με πολλές διάσπαρτες εστίες δίνουν από το απόγευμα οι πυροσβέστες στην πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα σε δασική έκταση στην περιοχή Άγιος Βλάσης, πίσω από το Παναρκαδικό Νοσοκομείο, στην Τρίπολη. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ένας 29χρονος προσήχθη ως ύποπτος για εμπρησμό.
Η πυροσβεστική κλήθηκε να αντιμετωπίσει τρεις διαφορετικές εστίες, ανεξάρτητες μεταξύ τους. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της φωτιάς προηγήθηκαν μικρές εκρήξεις. Η εικόνα του πύρινου μετώπου πάντως, είναι καλύτερη.
Επιχειρούν 92 πυροσβέστες με 14 οχήματα και 6 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ τα εναέρια μέσα θα ξεκινήσουν να επιχειρούν εκ νέου από το πρωί της Τρίτης.
Φωτιά εκδηλώθηκε το απόγευμα και στις Σέρρες, κοντά στον οικισμό Βαμβακόφυτο. Καίει αγροτική έκταση. Η εικόνα της πυρκαγιάς είναι καλύτερη. Αυτή την ώρα επιχειρούν 37 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρα τμήματα και 12 οχήματα. Νωρίτερα επιχείρησε και ένα ελικόπτερο.
Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά σε ξερά χόρτα, που εκδηλώθηκε νωρίτερα στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, στη Θεσσαλονίκη.
Συνολικά 58 δασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο, σύμφωνα με ενημέρωση της πυροσβεστικής, οι περισσότερες εκ των οποίων αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο.
Η πυροσβεστική καλεί όλους τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, και σε περίπτωση πυρκαγιάς, για τη δική τους ασφάλεια να ακολουθούν τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης