Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Dinamo Zagreb: Καταδικάζουμε απερίφραστα τα επεισόδια στην Αθήνα - Συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος

Dinamo Zagreb: Καταδικάζουμε απερίφραστα τα επεισόδια στην Αθήνα - Συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος
"Τα επεισόδια όχι μόνο απειλούν την ασφάλεια όλων των παρευρισκομένων, αλλά βλάπτουν και τη φήμη του ποδοσφαίρου ως αθλήματος που ενώνει ανθρώπους και πολιτισμούς", αναφέρει η Dinamo Zagreb
Σχετικά Άρθρα
Καταδικάζει απερίφραστα τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησαν στον θανάσιμο τραυματισμό ενός 29χρονου, η διοίκηση της Dinamo Zagreb, εκφράζοντας παράλληλα τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Μάλιστα, οι πρωταθλητές Κροατίας τονίζουν πως «αυτά τα γεγονότα δεν συνάδουν με τις αξίες και την ηθική που προωθούμε ως σύλλογος και κοινότητα», ενώ υπενθυμίζουν στους φίλους της ομάδας να μην ταξιδέψουν στην Αθήνα, μετά από την σχετική απαγόρευση της UEFA.
Ακολουθεί η ανακοίνωση του κροατικού συλλόγου:
«Η Dinamo Zagreb καταδικάζει απερίφραστα τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες το βράδυ στην Αθήνα, στα οποία σύμφωνα με αναφορές της Ελληνικής Αστυνομίας και των ελληνικών και κροατικών ΜΜΕ, οπαδοί μας ενεπλάκησαν σε επεισόδια με οπαδούς της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΕΚ. Αυτά τα γεγονότα δεν συνάδουν με τις αξίες και την ηθική που προωθούμε ως σύλλογος και κοινότητα.
Ως αθλητικός οργανισμός, είμαστε πάντα αφοσιωμένοι στην προώθηση του ευ αγωνίζεσθαι, της ευγενούς άμιλλας και της θετικής ατμόσφαιρας στα γήπεδα. Τα επεισόδια όχι μόνο απειλούν την ασφάλεια όλων των παρευρισκομένων, αλλά βλάπτουν και τη φήμη του ποδοσφαίρου ως αθλήματος που ενώνει ανθρώπους και πολιτισμούς.
Εκφράζουμε τη βαθιά μας ανησυχία για αυτό το περιστατικό. Δυστυχώς, ένα άτομο έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια των επεισοδίων. Η Dinamo Zagreb θέλει να εκφράσει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Για άλλη μια φορά, υπενθυμίζουμε και καλούμε όλους τους φιλάθλους της Dinamo Ντίναμο να μην ταξιδέψουν στον αγώνα στην Ελλάδα, δεδομένου ότι η UEFA, σε συμφωνία με την αστυνομία, αποφάσισε ότι και οι δύο αγώνες θα διεξαχθούν χωρίς φιλοξενούμενους οπαδούς.
Η Dinamo Zagreb παραμένει προσηλωμένη στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος στο οποίο η αγάπη για τον αθλητισμό εκφράζεται με θετικό τρόπο, μέσα από την ενότητα, τον σεβασμό και τη συνεργασία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης