Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Η ΕΣΗΕΑ καταδικάζει την επίθεση κατά συναδέλφων έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ

Η ΕΣΗΕΑ καταδικάζει την επίθεση κατά συναδέλφων έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ
«Οι συνάδελφοι βρίσκονταν έξω από το γήπεδο ασκώντας το λειτούργημά τους χωρίς να ενοχλούν ή να προκαλούν. Η επίθεση εναντίον τους δεν έχει καμία δικαιολογία» επισημάινει σε ανακοίνωσή της η Ένωση των Συντακτών
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει την επίθεση που δέχτηκαν τηλεοπτικά συνεργεία και συνάδελφοι από οπαδούς έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η σημερινή ημέρα θα έπρεπε να είναι μέρα πένθους και περισυλλογής. Δυστυχώς, η νέα θλιβερή απώλεια στον κύκλο της οπαδικής βίας δεν φαίνεται να συνετίζει κανέναν. Αντίθετα, η βία σήμερα στρέφεται κατά των εργαζομένων που καλύπτουν τα γεγονότα. Τονίζουμε ότι, οι δημοσιογράφοι είναι υποχρεωμένοι, να ενημερώνουν τους πολίτες από το μέρος του συμβάντος αντιμετωπίζοντας βέβαια με διακριτικότητα και ενσυναίσθηση συνανθρώπους μας, που βρίσκονται σε κατάσταση πένθους ή ψυχικής πίεσης.
Οι συνάδελφοι βρίσκονταν έξω από το γήπεδο ασκώντας το λειτούργημά τους χωρίς να ενοχλούν ή να προκαλούν. Η επίθεση εναντίον τους δεν έχει καμία δικαιολογία.
Το Διοικητικό Συμβούλιο, για άλλη μία φορά, ζητεί από την Πολιτεία να λαμβάνει τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα αστυνόμευσης και να προστατεύσει το έργο των συναδέλφων πριν να είναι αργά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης