Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΔΕΔΔΗΕ: Αγώνας δρόμου για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στη Σαμοθράκη

ΔΕΔΔΗΕ: Αγώνας δρόμου για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στη Σαμοθράκη
Συνεχίζονται οι προσπάθειες για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στη Σαμοθράκη
Σχετικά Άρθρα
Συνεχίζονται οι προσπάθειες για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στη Σαμοθράκη, με τον ΔΕΔΔΗΕ να ανακοινώνει ότι αυτή την ώρα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να μεταφερθούν όσο το δυνατόν ταχύτερα Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη (Η/Ζ) στο νησί ροκειμένου να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση που από τις περίπου 16:00 σήμερα 22/8 έχει διακοπεί, λόγω της καταστροφικής πυρκαγιάς στην Αλεξανδρούπολη.
Η πυρκαγιά προκάλεσε ανεπανόρθωτες ζημιές στις 2 βασικές γραμμές Μέσης Τάσης του ηπειρωτικού δικτύου που τροφοδοτούν τις δύο υποβρύχιες γραμμές που ηλεκτροδοτούν το νησί, όπως ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ.
Ο Διαχειριστής, σε στενή συνεργασία με την Πολιτική Προστασία και το Λιμενικό Σώμα, δίνει αγώνα χρόνου για να μεταφερθούν όσο το δυνατόν ταχύτερα Η/Ζ συνολικής ισχύος 5ΜW στη Σαμοθράκη και να αποκατασταθεί σταδιακά η ηλεκτροδότηση ολόκληρου του νησιού.
Ταυτόχρονα τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ - ενισχυμένα και με τεχνικό προσωπικό συνεργαζόμενων εργολάβων στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης - βρίσκονται εν αναμονή για να ξεκινήσουν άμεσα μόλις τους επιτραπεί η πρόσβαση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία τις εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών στις δύο γραμμές.
Ο ΔΕΔΔΗΕ ζητά την κατανόηση όλων των κατοίκων, των επαγγελματιών και των επισκεπτών του νησιού και θα επανέλθει με νεότερη ενημέρωση, καταλήγει η ανακοίνωση του Διαχειριστή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης