Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Έβρος: Νέο περιστατικό «σύλληψης» μεταναστών από αυτόκλητους «σερίφηδες»

Έβρος: Νέο περιστατικό «σύλληψης» μεταναστών από αυτόκλητους «σερίφηδες»
Στο οπτικοακουστικό υλικό διακρίνονται τουλάχιστον τρεις άνδρες οι οποίοι φαίνονται να έχουν αιχμαλωτίσει 4 μετανάστες, κρατώντας τους καθισμένους στο έδαφος
Νέο περιστατικό «σύλληψης» μεταναστών από αυτόκλητους «σερίφηδες» στον Εβρο έρχεται στο φως της δημοσιότητας μέσω ενός βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, λίγες μόλις μέρες μετά την παράνομη ομηρία 13 μεταναστών στην Αλεξανδρούπολη.
Στο οπτικοακουστικό υλικό διακρίνονται τουλάχιστον τρεις άνδρες οι οποίοι φαίνονται να έχουν αιχμαλωτίσει 4 μετανάστες, κρατώντας τους καθισμένους στο έδαφος.
«Άλλους τέσσερις, άλλους τέσσερις καλούς επενδυτές… Βλέπετε; Μέρα μεσημέρι. Πού είναι οι Αρχές;. Παίρνουμε τηλέφωνο την αστυνομία, δεν βγάζει δίκτυο. Καίγεται εδώ, καίγεται ο τόπος. Κι είδαμε ο στρατός κι η πυροσβεστική καθόταν. Επάνω καίγονται οι κορυφές και δεν έρχεται ούτε αεροπλάνο να τα σβήσει. Τι γίνεται ρε παιδιά; Άλλους τέσσερις επενδυτές εδώ. Τι κάνουμε;» ακούγεται να παραληρεί ο ένας εξ αυτών που έχει καταγράψει και τις σχετικές εικόνες.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης