Τελευταία Νέα
Κοινωνία

«Ο Νίκος έγραψε το όνομά του - Ζούμε ένα θαύμα», λέει ο πατέρας του 29χρονου που πυροβολήθηκε στο κεφάλι

«Ο Νίκος έγραψε το όνομά του - Ζούμε ένα θαύμα», λέει ο πατέρας του 29χρονου που πυροβολήθηκε στο κεφάλι
Υπενθυμίζεται ότι ο 22χρονος που πυροβόλησε τον Νίκο, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του την Δευτέρα, στην ανακρίτρια Ηρακλείου
"Ο Νίκος έγραψε το όνομά του! Ζούμε ένα θαύμα" είπε, χωρίς να μπορεί να κρύψει τη χαρά του, ο πατέρας του 29χρονου που πυροβολήθηκε στο κεφάλι τα ξημερώματα της 3ης Αυγούστου και έκτοτε δίνει μάχη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα ανέφερε πατέρας του 29χρονου στον ιστότοπο Cretalive.gr, ο Νίκος συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική του Βενιζελείου, ωστόσο η αντιληπτική ικανότητα του νεαρού είναι όπως και πριν τον μοιραίο πυροβολισμό.
Εξαλλου, ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας, όπως είχε προαναγγείλει, βρέθηκε σήμερα ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου προκειμένου να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας. Αφού παρέλαβε και την δικογραφία, αποχώρησε χωρίς να κάνει δήλωση.

Τι ισχυρίστηκε ο 22χρονος στο απολογητικό υπόμνημα

Υπενθυμίζεται ότι ο 22χρονος που πυροβόλησε τον Νίκο, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του την Δευτέρα, στην ανακρίτρια Ηρακλείου. Μεταξύ άλλων, στο υπόμνημα που παρέδωσε δια του συνηγόρου του, Διονύση Βέρρα, δίνει τη δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν τα ξημερώματα της 3ης Αυγούστου.
"Οδηγούσα το αυτοκίνητο ενός φίλου μου κι ενώ πορευόμουν, παρατήρησα ότι το μπροστινό αυτοκίνητο πήγαινε πολύ αργά. Τότε προσπάθησα να το προσπεράσω βγάζοντας φλας όμως μου έκλεινε το δρόμο με αποτέλεσμα να μην μπορώ. Σταμάτησα το αυτοκίνητό μου, προκειμένου να του δώσω χρόνο να απομακρυνθεί" ανέφερε στην απολογία του μεταξύ άλλων.

Παραμένει στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ο 29χρονος Νίκος

"Ξαφνικά σταμάτησε κι εκείνο μπροστά μου. Άνοιξα το παράθυρο και ζήτησα εξηγήσεις. Ο 29χρονος άρχισε να μου μιλάει χυδαία. Έκανα επί τόπου αναστροφή για να γυρίσω σπίτι μου".
Στη συνέχεια υποστήριξε: "Σταμάτησα λίγο πιο κάτω για να πάρω έναν φίλο μου. Τότε είδα το αυτοκίνητο του 29χρονου να περνά από μπροστά μου, να κάνει αναστροφή και να έρχεται κατά πάνω μου. Φοβήθηκα για τη ζωή μου. Άρπαξα το πιστόλι τύπου στυλό που είχα μαζί μου και πυροβόλησα χωρίς να βλέπω καθαρά από τα δυνατά φώτα, με την ελπίδα να φοβηθεί από τον ήχο και να μην πέσει πάνω μου.
Τότε το αυτοκίνητο του 29χρονου έκανε ελιγμό κι έτσι βρήκα την ευκαιρία να φύγω. Αυτή είναι η τελευταία εικόνα που έχω" κατέληξε.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης