Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πάνω από 3.000 διαδηλωτές στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για τις νέες ταυτότητες στη Θεσσαλονίκη

Πάνω από 3.000 διαδηλωτές στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για τις νέες ταυτότητες στη Θεσσαλονίκη
Το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη ενάντια στις νέες ταυτότητες έγινε στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου μπροστά στον Λευκό Πύργο
Σχετικά Άρθρα
Χιλιάδες πολίτες συμμετείχαν σε συλλαλητήριο κατά των νέων ταυτοτήτων στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή το απόγευμα (3/9/2023).
Το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη ενάντια στις νέες ταυτότητες έγινε στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου μπροστά στον Λευκό Πύργο.
Με πανό, εικόνες της Παναγίας ακόμα και μεγάλους ξύλινους σταυρούς, οι αρνητές ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται να υπαναχωρήσουν από τις θέσεις τους.
Στην κινητοποίηση συμμετείχαν άνθρωποι κάθε ηλικίας αλλά και ιερείς.
Το συλλαλητήριο ξεκίνησε στις 19:00 όπως ήταν προγραμματισμένο με προσευχή.

areti.JPG
Στο συλλαλητήριο για τις νέες ταυτότητες έδιναν το παρών λίγο πριν τις 19:30 περίπου 3.000 άτομα.

Άκουγαν τους αρνητές ιερείς που πήραν πρώτοι τον λόγο, να λένε πως οι νέες ταυτότητες είναι ένα «φακέλωμα που επανέρχεται μετά από 40 χρόνια».
Και συνέχιζαν: «Δεν πρόκειται με τη βοήθεια του Θεού να πάρουμε τις νέες ταυτότητες που βάναυσα προσβάλουν την υπόστασή μας, ως χριστιανών και Ελλήνων».
Ορισμένοι από τους διαδηλωτές κατήγγειλαν πως μέσω των νέων ταυτοτήτων ανοίγει ο δρόμος για τον Αντίχριστο αφού τις συνδέουν με το 666.
syll.JPG

Ηλεκτρονική σκλαβιά

Φωνάζοντας συνθήματα όπως «η Μακεδονία είναι ελληνική» και «Ελλάδα σημαίνει ορθοδοξία», οι διαδηλωτές θύμισαν εποχές κορωνοϊού, με τις καθιερωμένες εβδομαδιαίες συγκεντρώσεις τους, κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.
Το κάλεσμα έγινε μέσω social media από οργανώσεις που είχαν πρωτοστατήσει και στις διαμαρτυρίες κατά των εμβολίων του covid.
Πιστοί από όλη τη Βόρεια Ελλάδα που αντιδρούν στις νέες ταυτότητες, ετοίμασαν την «κάθοδο» στη Θεσσαλονίκη με λεωφορεία, προκειμένου να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο.

syll_2_1.jpg
Οι νέες αστυνομικές ταυτότητες έχουν προκαλέσει κύμα αντιδράσεων από μερίδα πιστών, οι οποίοι τις χαρακτηρίζουν ως «ηλεκτρονική σκλαβιά», προσθέτοντας ότι σε αυτές θα υπάρχουν όλα τα προσωπικά τους δεδομένα σε ηλεκτρονικό τσιπάκι, ενώ ανησυχίες εκφράζουν και για το θέμα του γεωεντοπισμού μέσω αυτών.

syll_3.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης